Cu nopÅ£i fierbinÅ£i ÅŸi zile dogoritoare, weekend-ul ar fi bine să te găsească în răcoarea parcului, în ÅŸtrandurile nocturne sau la un concert într-o oază verde a oraÅŸului

Iată în locuri ferite de căldură, dar expuse la distracÅ£ie poÅ£i petrece, dacă rămâi în oraÅŸ.

Stagiunea muzicală estivală

La fiecare sfârÅŸit de săptămână în Grădina CiÅŸmigiu eÅŸti invitată la stagiunile muzicale, ce răsună de 10 ani încoace în FoiÅŸorul parcului.

La umbra copacilor, în răcoarea parcului, muzica de promenadă va fi o relaxare desăvârÅŸită dacă Å£i-ai stabilit plimbarea în parc între orele 11.00 ÅŸi 13.00.
 

Roaba de cultură

În parcul Herăstrău, porÅ£ia de distracÅ£ie culturală se serveÅŸte cu roaba, aÅŸa cum se numeÅŸte ÅŸi evenimentul în sine. "Roaba de cultură" îÅ£i propune un întreg program cultural în aceste zile, de la concerte de muzică electronică ÅŸi clasică, cursuri de dans, ateliere de pictură ÅŸi olărit, teatru, proiecÅ£ii de filme ÅŸi până la sesiuni de lectură.

Accesul în zona "Roaba de cultură" este liber în fiecare zi, programul fiind de luni până joi în intervalul orar 10:00 – 22:00, iar de vineri până duminică, între orele 10:00 ÅŸi 2:00.

Noapte la ÅŸtrand

Pentru că se anunţă nopÅ£i toride, ca în fiecare vară, te poÅ£i răcori la ÅŸtrandurile GiuleÅŸti ÅŸi DâmboviÅ£a care, începând de joi, vor fi deschise non-stop.

Åžtrandului DâmboviÅ£a dispune de cinci bazine, dintre care două pentru copii, ÅŸi, la fel ca în cazul bazinulului de la ÅŸtrandul GiuleÅŸti, acestea sunt prevăzute cu instalaÅ£ie de filtrare a apei, pentru ca apa să fie curăţată mai des.

Intrarea costă 10 lei la fiecare dintre ele. Åžtrandurile se află în Calea GiuleÅŸti numărul 240 ÅŸi, respectiv, în Åžoseaua VirtuÅ£ii, lângă PiaÅ£a CrângaÅŸi.

 Concert Smashed Mosquito la Coyote Cafe

Poate nu ai auzit de ei, dar sigur ştii pe de rost refrenurile hiturilor "Everybody needs somebody to love", "Are you gonna be my girl" sau "No woman, no cry". Smashed Mosquito este o trupă de tineri talentaţi şi plini de viaţă care dau glas unora dintre cele mai frumoase melodii ale adolescenţei.

Sunt doar câteva din repertoriul de coveruri al trupei care sună păcălitor de original, căci băieÅ£ii pot cânta stiluri muzicale diferite la fel de bine, de la rock, blues ÅŸi până la reggae.

Concertul are loc în Coyote Cafe, sâmbătă, începând cu ora 23.

 


About Post Author

Lasă un răspuns