Fanii vor avea şi în acest an posibilitatea să îşi vadă artiştii preferaţi pe scenele din România. Nazareth sunt cei care dau tonul concertelor mari din acest an, ei cântând pe 27 ianuarie în Hard Rock Café. Ce buget vă trebuie pentru a vedea toate concertele… aici lucrurile se complică. Chiar dacă preţurile biletelor nu au crescut faţă de anul trecut, vă trebuie ceva bani pentru a putea vedea pe scenă toţi artiştii preferaţi.

Rockerii vor avea în acest an parte de două festivaluri importante: Ost Fest şi B’estFest.

Ost Fest este de fapt o reinventare a Ost Mountain Fest, care după două ediţii desfăşurate la munte, la Buşteni şi la Râşnov, se mută în Bucureşti, la Zone Arena, în perioada 15-17 iunie.
Preţul abonamentelor pentru trei zile de festival începe de la 150 lei, pe gazon. Următoarea categorie este cea Golden Circle, 200 lei, apoi Fire Circle, 525 lei, cele mai scumpe bilete fiind în tribuna VIP – 800 lei.

Biletele se pot achiziţiona şi separat, la preţuri începând de la 90 de lei şi ajungând până la 500 lei. Formaţiile ce vor cânta în faţa românilor: Dimmu Borgir va prezentă în prima zi, urmată de Motley Crue şi Motorhead.

Organizatorii B’estFest au anunţat că bugetul din acest an al festivalului va creşte fără a mări preţul biletelor. Aşadar, preţul unui abonament de trei zile va costa tot 265 de lei sau intrarea de o zi 125 lei, la fel ca în 2011.

Cea de-a cincea ediţie a festivalului B’estfest va avea loc în zilele de 6,7 şi 8 iulie în locaţia inaugurată în 2011, pe malul lacului Pasărea din Tunari, păstrându-se conceptual "Summer Camp". Pentru moment sunt anunţaţi Milow, Andy C şi Kreator.

Nazareth, din nou în România

Legendarii rockeri de la Nazareth revin în România pentru a susţine un concert pe 27 ianuarie, cu ocazia aniversării de 4 ani de Hard Rock Café.
Concertul face parte din turneul internaţional de promovare a celui mai recent album al trupei, intitulat "Big Dogz", lansat în primavara acestui an, la 40 de ani de la aparitia primului lor material discografic (Nazareth,1971).
Biletul, fără loc, costă 90 de lei.

T-REX cântă la Hard Rock Café

Trupa de glam T-Rex va concerta în România în cadrul Classic Rock Nights@Hard Rock Café pe 29 martie. Preţurile vor fi de 70 lei pentru bilete fără loc şi de 120 de lei pentru biletele cu loc.

Cel mai aşteptat concert al anului – Red Hot Chili Peppers

Americanii cântă pe 31 august, pe National Arena, concertul fiind inclus în turneul de promovare a celui mai recent album Red Hot Chili Peppers, „I’m With You".

Vor exista două tipuri de bilete – pe gazon, la 130 de lei, şi Golden Circle la 275 lei.

Dubioza Kolektiv şi God is An Astronaut cântă în Silver Church

Formaţia Dubioza Kolektiov, denumită "senzaţia Bosniei", va îmbina în stilul caracteristic hip-hop-ul, reggae, dub, rock şi folclorul bosniac pe scena The Silver Church Club pe 25 ianuarie. În deschidere vor cânta cei de la Magame Hooligan. Preţul concertului va fi de 30 de lei.
În acelaşi loc, cântă pe 12 martie God is An Astronaut. Preţul biletelor – 50 lei.

Toto Cutugno şi Lara Fabian vin la Bucureşti

Perioada de glorie a lui Toto Cutugno a cam trecut, însă cu siguranţă mai sunt ceva români ce vor dori să îl audă cântând în amintirea vremurilor de altă dată. Vor avea ocazia pe 29 februarie 2012, când artistul va cânta live peste două ore, însoţit de trupa sa de opt instrumentişti. Spectacolul va avea loc la Sala Palatului.

Costul biletelor începe de la 120 de lei, următoarele categorii fiind de 200 lei, 300 lei, 400 lei şi 550 lei.

Lara Fabian vine pentru prima oară la Bucureşti pe 17 martie 2012 la Sala Palatului. Biletele la concertul Lara Fabian vor costa 150 lei, 250 lei sau 300 lei, în funcţie de sectorul ales.

Sursa: Adevarul

Lasă un răspuns