Blonda Violeta Babiliuc a tras lozul caştigător odată cu participarea la show-ul "Burlacul". Pe langă faptul că a caştigat competiţia, aceasta are promisiunea că va ajunge vedetă la fel de repede ca Bianca Drăguşanu. Mai mult, noua blondă din viaţa lui Bote s-a mutat deja împreună cu acesta, în casa din Şoseaua Nordului pe care designerul o are.

"Violeta s-a mutat la mine acasă. E cel mai bine aşa, mă pot ocupa de ea îndeaproape. Nu mă interesează ce zice Bianca despre ea, pentru că eu ştiu mai bine ce va ajunge. Sper să nu existe divergenţe între ele, mai ales că sâmbătă seară organizez un eveniment la care vor defila atât Violeta, cât şi Bianca", a declarat designerul pentru ziarul Ring.

Botezatu va lansa trei cărţi

Creatorul Cătălin Botezatu vrea să demonstreze că nu lansează doar creaţii de modă şi domnişoare dornice de afirmare, iar în luna decembrie a acestui an va scoate pe piaţă o serie de cărţi. „Vor fi trei volume. Mulţi oameni se vor simţi loviţi sub centură după ce le vor citi. Am zis iniţial că scriu şi plec, dar voi scrie şi voi rămâne, că nu sunt atât de laş. Biancăi nu-i voi dedica niciun capitol!", a mai spus Cătălin.

""

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: libertatea.ro

Lasă un răspuns