Pe 26 aprilie la Cinema Patria ventrilocul Jimmy Tamley va prezenta un show unic, construit prin intermediul personajelor cărora artistul le împrumută vocea şi pe care le manevrează cu multă versatilitate: îi veţi vedea în lumina reflectoarelor pe  biciclistul Knuckles, pe Ernie – bătrânul mereu posomorât, pe soţia sa Elsie, pe maimuţoiul Rufus  şi pe Lightening Les – campionul de box uşor ca un fulg. 20 dintre cei care vor fi prezenţi la spectacol vor avea şansa să stea faţă în faţă şi să se fotografieze cu aceste personaje, câştigătorii urmând să fie extraşi prin tragere la sorţi, în seara spectacolului.

 

Celebrul comediant ventriloc JIMMY TAMLEY ajunge în premieră în România, în cadrul celei de a treia ediţii a Galei Premiilor Stand Up Comedy. Evenimentul va avea loc pe 26 aprilie la Cinema Patria.

 

JIMMY TAMLEY este considerat cel mai spectaculos şi mai tehnic artist păpuşar ventriloc din Europa. Marionetele încântătoare, umorul său nativ şi tehnica vocală uluitoare fac ca fiecare show al lui Jimmy Tamley să fie o experienţă unică şi captivantă.

 

http://youtu.be/Yx-SwxIIslA

 

Cea de a treia ediţie a Galei Premiilor Stand Up Comedy va fi întregită de prestaţiile unora dintre cei mai îndrăgiţi comedianţi din România, care vor aduce în faţa publicului materiale noi. Numele deja confirmate sunt: Badea, Costel, Teo, Micutzu, Sorin şi Radu.

 

Pentru Badea (Dan Badea) stand up comedy este “cea mai sincera forma de arta: un microfon si un om cu toata viata lui impartasita publicului. Stand up comedy este un mod de viaţa, un fel de a gandi si o modalitate minunata de a cunoaste oameni.”

 

Costel (Costel Bojog) şi Teo (Claudiu Teohari) au deja aproape un deceniu de experinţă pe scena stand-up, au fost emblema clubului Cafe Deko până în anul 2009, iar în prezent activează La Club 99.

 

Micuzu (Cosmin Nedelcu) este de formatie actor si este cunoscut iubitorilor genului, graţie personajelor pe care le creeaza pornind de la observarea comportamentului uman si valorificarea obiceiurilor amuzante ale acestora.

 

“Veteranii” Radu şi Sorin de la Aristocraţii, o alta trupa cu state vechi pe piaţa de stand-up, sunt cei care vor intregi lista de nume grele care vor fi prezente pe 26 aprilie la Cinema Patria.

 

Evenimentul, desfăşurat sub înaltul patronaj al prestigioasei publicaţii de satira si umor “Academia Caţavencu”, vine după alte două ediţii, derulate cu casa închisă.

 

Showul din 26 aprilie este fără precedent pe segmentul stand up comedy din ţara noastră. Spectacolul va îmbina măiestria limbajului, varietatea de personaje, tehnica vocală şi mânuirea păpuşilor cu umorul, ironia şi improvizaţia autohtonă, pentru o Gală explozivă.  

 

Pentru Gala Premiilor Stand Up Comedy ediţia a 3 a se pun în vânzare bilete la preţul de 80 lei.

 

Biletele se gasesc în toata reţeaua BILETOO. Punctele de vanzare se află la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Cinema Patria, Sala Palatului şi Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.biletoo.ro, BLT.ro, www.bilete.ro şi www.myticket.ro

 

 

 

 

 

 

About Post Author

Lasă un răspuns