Dracula’s Bran Castle Songwriting Camp by DeMoga Music, în parteneriat cu Ultra Music, reunește în luna octombrie autori și artiști de pe patru continente, pentru a compune muzică după apus, în cinci studiouri de înregistrări amplasate în interiorul castelului Bran. Tabăra reprezintă o premieră în România si promite o experiență unică, marcată de spiritul legendar al vampirilor și de muzică nouă.

Între 21 și 25 octombrie, zidurile castelului Bran vor răsuna de note muzicale compuse de autori și artiști premiați internațional, în cadrul celei mai mari tabere internaționale de muzică din
România.

Peste 50 de artisti, producatori si songwriteri romani si internationali se reunesc la Bran saptamana viitoare, pentru a crea muzică în cele cinci studiouri muzicale complet echipate, amenajate în camerele castelului, vechi de peste 600 de ani.

Conceptul taberei este creat de Marius Moga, recunoscut deja pentru taberele de muzica pe care le organizeaza de mai bine de sapte ani atat pentru artisti si compozitori, cat si pentru copii. De aceasta data, compozitorul isi propune sa puna Transilvania pe harta internationala a creatiei muzicale cu cea mai provocatoare tabara de muzica din Europa. Totul este transpus în cuvinte printr-o poveste fantastica nemuritoare scrisă de către scenarista Ana Maria Lembrau.

Printre autorii străini prezenți în camp se numără:

  • Damon Sharpe – creatorul celebrului hit semnat de Jennifer Lopez, “Love Don’t Cost A Thing”, Kylie Minogue, Ariana Grande si Alesso;
  • Khaled Rohaim – autor nominalizat la premiile Grammy, care a compus pentru artiști ca: Rihanna, Ariana Grande, Zayn, R3hab, Icona Pop și mulți alții;
  • Artistul australian Amfa Rose, LRS – au compus pentru Jennifer Lopez, Ozuna, Pitbull;
  • Carl Lehmann – a compus pentru Panic! At The Disco, Lyam Payne și Why Don't We?;
  • Faux Delorean (Bali & Robin) –  Rita Ora, Chris Brown, Icona Pop, Elliphant, Benjamin Ingrosso, Zara Larsson, Koda, Madison Love, Pell, Kim Viera)
  • Martin Rene(Megan Trainor, Snoop Dog, Ozuna)

Etc

Din tabără nu vor lipsi artiști, songwriteri și producători români de top precum: Randi, Nicole Cherry, Damian Draghici etc.

Evenimentul este sustinut de Tik Tok, Kiss FM, Cinema City si Legendary Dracula. In castel vor rasuna si note cu iz de Portogroaza, compuse de castigatorul concursului Fanta.

 

 

About Post Author

Lasă un răspuns