Spectacolul faimoasei companii de dans BALLET FLAMENCO DE MADRID, va fi prezentat publicului bucurestean, in aceasta toamna, cu patru zile mai tarziu fata de data anuntata initial.

     Prin urmare, productia de succes ”Carmina Burana” va putea fi vizionata de iubitorii spectacolelor de muzica si dans luni, 28 noiembrie, la Sala Palatului, incepand cu ora 19:30.

     Actuala modificare a organizatorului survine pe fondul anumitor neconcordante de ordin logisitic, avand scopul de a asigura buna desfasurare a tuturor productiilor artistice programate in aceeasi perioada si locatie.

     Persoanele care au achizitionat bilete pentru spectacolul ”Carmina Burana” ce ar fi trebuit sa se desfasoare pe data de 24 noiembrie, sunt rugate sa le pastreze si sa le prezinte la intrarea publicului pentru accesul in Sala Palatului, in ziua de 28 noiembrie.

     Biletele isi pastreaza valabilitatea, nefiind necesara preschimbarea lor.

     Totodata, celor care doresc sa ia parte la cea mai stralucitoare cantată scenica de Carl Orff, prezentata de compania Ballet Flamenco de Madrid, le reamintim ca biletele pot fi cumparate la pret redus pana la data de 1 octombrie 2016.

     Acestea sunt disponibile atat prin online Bilete.ro, Bilet.ro Iabilet.ro si Eventim.ro, cat si la punctele de vanzare afiliate si casa de bilete a Salii Palatului. Ritm, magie, sensibilitate si senzualitate, mișcare, estetica, armonie și farmec.

      Acestea sunt elementele care se vor identifica pe deplin cu realitatea artistica a faimoasei companii de dans – BALLET FLAMENCO DE MADRID, in spectacolul ”Carmina Burana”, ce va avea loc in data de 28 noiembrie, la Sala Palatului.

      Peste 30 de profesionisti desavarsiti, dansatori si muzicieni, aflati sub conducerea directorului artistic Luciano Ruiz, vor evolua in aceasta toamna pe scena Salii Palatului din capitala si vor readuce la viata povestea fermecatoare a cantatei ample compusa de muzicianul german Carl Off.

      Colectia de poeme si cantece profane prezentata cu originalitate de membrii Ballet Flamenco de Madrid, va fi urmata de o petrecere autentica, in stil flamenco.

      Invitatii speciali ai ”fiestei flamenco” vor fi chiar spectatorii!

      Toti cei prezenti vor putea profita de oportunitatea de a intelege muzica si dansul pasional, adaptat la gusturile contemporane ale oamenilor, indiferent de tara de unde provin.

About Post Author

Lasă un răspuns