Cardi B (26 de ani) este una dintre cele mai apreicate cântăreţe de muzică rap la momentul actual, zeci de mii de oameni ascutându-i versurile. Popularitatea de care se bucură este viziobilă şi la o simplă privire asupra contului său personal de Instagram, acolo unde artista trebuie să încarce întotdeauna conţinut nou pentru a-i ţine la curent pe cei dornici să afle cât mai multe despre viaţa ei. Meseria de cântăreţ nu este una deloc simplă, aşa cum ar părea la prima vedere şi presupune sacrificii. Cardi B a dat de înţeles acest lucru atunci când a încărcat o fotografie care i-a îngrozit pe toţi prietenii săi virtuali. Iată care a fost motivul pentru care fanii şi-au făcut griji pentru starea de sănătate a preferatei lor.

Cardi B se bucură de aprecierea a zeci de mii de persoane, aşadar este nevoită se se ridice la aşteptările lor, iar munca de artist nu este una deloc simnplă, căci presupune sacrificii, nu doar concerte.

Drumuri interminabile cu avionul, un program de masă neclar, ore de somn reduse, zgomot, repetiţii ore în şir, mulţimi de fani dornici să interacţioneze personal cu artistul, sunt factorii care pot duce la epuizarea cântăreţilor care îşi trăiesc viaţa pe scenă şi pentru public.

 

picioare umflate cardi B

Cardi B este conştientă de sacrificiile pe care le face, însă uneori simte nevoia să arăte tuturor că viaţa sa nu este atât de uşoară pe cât s-ar părea.

Vedeta şi-a anulat mai multe concerte din cadrul ultimului său turneu întrucât a trecut printr-o procedură medicală de augumentare mamară, iar mediucul estetician i-a recomandat repaus total, ceea ce face efortul vocal imposibil.

Cardi se recuperează bine după operaţie, dar s-a lovit de o altă problemă pe care le-a prezentat-o prietenilor virtuali.

Ea a încărcat o fotografie cu picioarele sale, fiind înfiorător de umflat, explicând că asta i se întâmplă de fiecare dată când călătoreşte pentru un timp îndelungat cu avionul.

„Uitaţi cât de umflate îmi sunt picioarele, aşa mi se întâmplă de fiecare dată când zbor. Încă un motiv pentru care doctorul mi-a spus să mai răresc numărul turneelor”, a fost mesajul scris de Cardi în dreptul fotgrafiei, potrivit dailymail.co.uk.

Artista și-a expus formele cu ocazia lansării celei mai noi melodii, „Press”. În imagini, Cardi B apare goală pușcă, cu mâinile legate la spate, escortată de mai mulți bărbați în afara unei clădiri.

Acolo, Cardi B este așteptată de presă, căreia îi este dedicată această melodie.

Celebra cântăreață și-a expus abdomenul lucrat și formele voluptoase, pe pagina sa de Instagram.

Artista a avut grijă să își acopere părțile intime cu o bandă neagră pe care scrie „press”, pentru a se conforma normelor rețelei sociale.

cardi b goala

Cardi B, pe numele său adevărat Belcalis Almanzar, este o artistă rap originară din New York, ale cărei muzică şi viaţă personală au dominat cultura pop americană în ultimii doi ani.

Artista a atras atenţia cu mesajul puterii la feminin prezent în piesele sale, prin relaţia sa tumultuoasă cu rapperul Offset, dar şi prin colaborări muzicale precum „I Like It”, „Girls Like You” şi ‘Taki Taki”.

Albumul său de debut, „Invasion of Privacy”, a câştigat premiul pentru cel mai bun material discografic rap la gala premiilor Grammy din 2019.

 

About Post Author

Lasă un răspuns