Cantareata Whitney Houston ar mai avea doar cinci ani de trait, din cauza unor grave probleme de sanatate, spun specialistii în sanatate contactati de cotidianul american The National Enquirer, citat de presa internationala.

Tabloidul american National Enquirer a deschis editia de sâmbata cu stirea potrivit careia cântareata americana ar mai avea doar cinci ani de trait. Potrivit tabloidului, artista pigmenteaza turneul pe care îl sustine în prezent cu petreceri la care se consuma droguri si alcool. În prezent Whithey se afla în Japonia, iar saptamâna viitoare urmeaza sa concerteze în Australia.

Tabloidul a consultat câtiva experti care, pe baza informatiilor despre modul de viata al cântaretei si fotografiilor cu aceasta din ultima perioada, au estimat ca Houston ar mai avea doar cinci ani de trait.

Starea fizica precara pe care Whitney Houston a aratat-o în ultimul timp, cauzata de lupta cu drogurile si de relatia nociva pe care a avut-o cu Bobby Brown, i-a facut pe membrii familiei sale sa-i ceara cântaretei amânarea turneului mondial pe care urmeaza sa-l sustina.

Recent, cântareata în vârsta de 46 de ani a fost diagnosticata cu o stare ridicata de stres cauzata de problemele familiale si de momentele dificile prin care trece cariera sa.

La începutul lunii februarie, înaintea unui concert la Seul, Coreea de Sud, cântareata ar fi lesinat în spatele scenei.
"Whitney a cerut apa în timp ce se sprijinea de un perete si a spus ca nu stie daca va fi în stare sa încheie concertul", a povestit o persoana martora la eveniment.

Lasă un răspuns