AMEDEO MINGHI, unul dintre cei mai reprezentativi cântăreți și compozitori italieni, cunoscut publicului din România în special pentru interpretarea deosebită a melodiei "Ricordi Del Cuore", coloana sonoră a telenovelei de succes "Edera", va concerta, pe 18 noiembrie, la Sala Palatului din capitală, începând cu ora 19:30.

    Concertul artistului Amedeo Minghi de la București face parte din turneul internațional de promovare al noului său albumul, intitulat ”La Busola E Il Cuore”, ce va fi lansat pe 14 octombrie sub egida Sony Music.

 

                       

   

    Proiectul discografic conține trei discuri de colecție concepute cu prilejul aniversării a 50 de ani de activitate artistică.

    Amedeo Minghi

Video: 

 
 

    Amedeo Minghi și-a început cariera de muzician, cântăreț și compozitor la începutul anilor ’60 , iar pe parcursul celor cinci decade a atins culmile gloriei cu melodii excepționale adunate într-un portofoliu ce cuprinde peste 30 de albume, 20 de hit-uri, 5 DVD-uri și coloane sonore pentru 9 filme de ficțiune, 2 drame, dar si distincții notabile, cum ar fi ”Ordinul de Merit al Republicii Italiene”, sau trofee și premii muzicale recunoscute la nivel mondial.

    Toate acestea au contribuit la un parcurs artistic fulminant, însă Amedeo Minghi și-a dobândit popularitatea prin naturalețe, simplitate și sinceritate, afișate la fiecare apariție pe scenă, în prezența spectatorilor.

    A devenit foarte iubit și a intrat în inimile oamenilor datorită talentului desăvârșit de a compune texte valoroase, de a le interpreta în stil magnific, dar și pentru felul său de a cânta despre iubire, sentiment unic ce creează punți de legatură între oameni, creează conexiuni și prietenii de o viață.

    Pe 18 noiembrie, bucureștenii vor avea parte de o seară romantică, dedicată cu precădere îndrăgostiților de toate vârstele și celor ce iubesc muzica italiană.

    Biletele s-au pus în vânzare prin intermediul site-ului iabilet.ro și la casa de bilete a Sălii Palatului. Prețurile acestora variază în funcție de categoria de loc, după cum urmează:

Golden VIP – 250 lei,

VIP – 200 lei,

Cat.1 – 160 lei,

Cat.2 – 120 lei și

Cat.3 – 80 lei.

    Amedeo Minghi

Video – Cantare è d’amore

  


About Post Author

Lasă un răspuns