PRO TV a decis să scoată din grilă noua emisiune „Cântă acum cu mine”, prezentată de Cabral, după doar un episod! Duminica viitoare (10 martie), în locului show-ului, va fi difuzat filmul „Cod roșu la Casa Albă”.

„Cântă acum cu mine” a înregistrat audiențe mai mici decât emisunea concurentă „Asia Express”, de la Antena 1, însă PRO TV nu a confirmat că acesta ar fi motivul scoaterii sale din grilă. 

Emisiunea este realizată după un format internațional, care adună 100 de jurați, în frunte cu Loredana, în fața cărora concurenții trebuie să-și demonstreze abilitățile.

Cu toate acestea, telespectatorii nu au fost convinși, iar audiențele au fost sub așteptări.

Astfel, „Cântă acum cu mine” a fost înlocuită cu filmul „Cod roșu la Casa Albă”.

Reprezentanții PRO TV susțin că nu vor scoate emisiunea total din grilă, ci că show-ul ia o mică pauză.

Conform acestora, „Cântă acum cu mine” revine pe 17 martie, relatează viva.ro.

Porivit sursei citate, PRO TV nu a explicat de ce a luat această decizie.

Emisiunea a fost filmată în Polonia

Echipa emisiunii „Cântă acum cu mine” a fost în Polonia, în Varşovia, acolo unde au avut loc filmările.

Printre cei 100 de juraţi, cu Loredana ca “lider”, se află foarte mulţi cântăreţi care au fost la „Vocea României” sau la „Românii au talent”, dar şi actori, muzicieni de renume sau cântăreţi de muzică populară.

Printre cei 100 de oameni implicați se numără Silviu Paşca, Alexander White, Paula Rad ex-“Românii au talent”, Adrian Nour, Dana Dorian, Cristina Caramarcu, fostă participantă la “Eurovision”, Daniel Jinga, Andra Gogan, Tibi Scobiola, Maria Răducanu, Krem, Julie Mayaya, Stelian Milu, Boier Bibescu, Zoia Alecu, Jazzy Jo, Sebastian Seredinschi, Andrei Ciopec – ex-“Triplusec”, Jean Gavril, Emilia Dorobanțu, Ion Drăgan, Alina Dincă – ajutorul lui Smiley de la “Vocea României”, Ciprian Teodorescu, Ana Maria Mirică, Lavinia Goste sau Marius Zorilă.

Ei sunt o parte dintre specialiştii în muzică, pe care-i vom vedea în această primăvară în show-ul “Cântă acum cu mine”.

About Post Author

Lasă un răspuns