Astăzi, discutăm despre cartea lansată de Michelle Obama, primul tren de mare viteză din Africa inaugurat de Maroc, turneul ATP câștigat de Alexander Zverev și filmul despre Vincent van Gogh în care joacă Willem Dafoe.

Cartea Fostei Primă Doamnă, Michelle Obama, prima în topul Amazon

În timp ce soțul său lucrează de zor la cartea sa, Michelle Obama și-a lansat-o deja pe a ei. Becoming este o carte autobiografică în care Doamna Obama vorbește despre propriile experiențe despre din timpul perioadei petrecută la Casa Albă, despre ce înseamnă să fii mamă sau despre rădăcinile sale. Un milion de exemplare vor fi donate către organizația nonprofit First Book care oferă cărți copiilor.

În prima zi de lansare au fost vândute peste 700,000 de cărți.

Cea mai importantă întrebare pe care o primește Michelle Obama este, însă, una foarte simplă: când va candida pentru o funcție politică? Se pare că Fosta Primă Doamnă a Statelor Unite ale Americii este foarte hotărâtă: nu este deloc interesată.

Prezentă în emisiunea lui Jimmy Kimmel, aceasta a declarat “I’ll say it here directly: I have no intention of running for office, ever | O spun direct: nu am nicio intenție să candidez pentru o funcție politică … niciodată”. Sinceră să fiu, eu nu prea cred asta. Dar timpul o să ne arate ce înseamnă acest “niciodată”.

Cartea poate fi cumpărată de pe Amazon. Costă mai puțin de 20 de dolari.  

About Post Author

Lasă un răspuns