Loredana Groza a zdruncinat internetul cu imaginile publicate pe rețelele de socializare, unde bustul ei a făcut furori și a fost pe de o parte criticat, cât și apreciat de internauți. Dar iată că, odată ce fotografiile au fost postate, au apărut și intrigile.

Fanii Loredanei Groza se întreabă dacă nu cumva a apelat la ajutorul medicului estetician pentru a-și defini și mai bine bustul. Iar Lori le-a răspuns într-un mare stil.

Fotografiile publicate de Loredana Groza au creat isterie pe rețelele de socializare, iar multe guri rele au spus că artista ar fi apelat la ajutorul unui medic estetician care i-ar fi definit și mai bine bustul. Cu toate astea, Loredana Groza a infirmat vehement acest lucru, ba chiar s-a amuzat copios la citirea comentariilor și le-a răspuns fanilor într-un mod ironic, subliniind faptul că la niveul bustului ea nu a apelat la ajutor chirurgical.

În mai multe comentarii, fanii Loredanei Groza au creat ipoteze conform cărora sânii ei nu ar fi cu adevărat reali, iar unii dintre internauți au întrebat-o direct dacă a apelat la estetician și dacă bustul e natural. Loredana Groza s-a amuzat și a răspuns ironic: «Supernatural». Unui alt prieten virtual i-a raăspuns că nu poate fi vorba de niciun implant, dat fiind faptul că nu a apelat la ajutor artificial și a scris într-un comentariu «siliconfree», adică nu are implant de sâni.

Loredana Groza, bust amețitor la un eveniment caritabil. Cand nu mai ai ce oferi ca artist, oferi imagine, scandal. Valoarea = zero!

Loredana Groza, apariție surprinzătoare la un eveniment caritabil
Foto Instagram

 

Lori a întreținut atmosfera în cadrul unei serate caritabile organizate la un hotel de lux din Capitală, „Gala din inimă pentru viitor”, însă de data aceasta nu vocea artistei a fost cea care a atras cel mai mult atenția la eveniment. Aceasta a ales o rochie de gală neagră, lungă, cu mâneci și sclipicioasă, însă cu partea bustului extrem de decoltată.

 

În urmă cu doi ani, Loredana Groza ne-a oferit un interviu, unde a precizat faptul că nu se gândea la operația bustului. Lori a negat vehement că şi-ar fi făcut operaţie de micşorare a bustului, așa cum neagă și acum că ar fi intervenit în zona sânilor pentru o mărire.

„Nu am apelat la nici o operaţie estetică. Nici de mărire, nici de reducţie, absorbţii sau orice altceva. Mi se pare mult prea complicat, eu mă simt foarte bine aşa cum sunt”, declara Loredana pentru Click! în urmă cu doi ani.

sursa:click

Lasă un răspuns