Axa Valaha Productions & Ribcage Booking anunta o vara fierbinte, ce va include trei concerte cu trei trupe esentiale ale scenei metal extreme in mai putin de o luna, primul dintre acestea aducand pentru prima data, exclusiv la Bucuresti, legendara trupa canadiana CRYPTOPSY, acest gigant creativ si devastator al metalului hyperblast/ grindcore, caracterizat de o maturitate compozitionala si de un profesionalism instrumental greu de egalat in teritoriul carnagiului auditiv terminal. Cei care s-au asezat pe tronul suveranilor death canadieni inca din 1998, de la «Whisper Supremacy» ii vor multumi cu siguranta pana si pe cei mai incersunati admiratori ai feroneriei death grind. 

CRYPTOPSY va ajunge in premiera la Bucuresti, duminica 30 iunie 2013, de la ora 20.00, in clubul FABRICA (Str. 11 Iunie nr. 50). Pretul unui bilet la acest concert va fi de 50 de lei, disponibil numai in seara concertului, la intrare. 

In deschiderea concertului, alaturi de trupa suedeza TERMINAL PROSPECT, un amestec modern de thrash metal si death metal melodic, influentat decisiv de vechile albume Soilwork, In Flames sau Dark Tranquility, va evolua trupa brasoveana COINS AS PORTRAITS, un exemplu de grindcore brutal si experimental ce implica timpi si metrici neobisnuite, disonante si structuri compozitionale neconventionale.

Lasă un răspuns