O statistică a poliţiştilor antidrog a scos la iveală faptul că studenţii se droghează la greu. Poliţiştii spun că în campusurile universitare există adevărate “cuiburi” în care tinerii fumează canabis sau iau ecstasy.

""
Ce merge lângă o tipă sexy şi o băutură fină? Fireşte, spun din ce în ce mai mulţi studenţi, o ţigară “trasă”, chiar şi în hârtie de ziar, pe marginea patului sau o pastilă ce în doar câteva minute te face să uiţi că ai restanţe, că n-ai mai dat pe la cursuri de ceva timp sau că alaltăieri te-ai certat monstru cu părinţii.

Din estimările poliţiştilor antidrog, tot mai mulţi studenţi se “ajută” de droguri ca să treacă mai uşor peste necazuri. Cum le cam suflă vântul prin buzunare, tinerii studioşi s-au orientat rapid către “droguri de criză”, mult mai uşoare – canabis, pastile de ecstasy, al căror preţ e de la 10 lei la câteva zeci de lei.

Căminele se «bat» cu barurile

Poliţiştii care monitorizează traficul de stupefiante din Capitală spun că zonele în care se fac tranzacţii şi se consumă frecvent astfel de narcotice sunt campusurile universitare “Regie”, “Grozăveşti”, “Agronomie”, dar şi în locaţii din buricul Capitalei, cum ar fi Piaţa Unirii, Piaţa Romană, Universitate, în care tinerii merg să se distreze în cluburi.""«Regia» este în top

Poliţiştii antidrog au ajuns la concluzia că, dintre toate campusurile universitare din Capitală, “Regia” e “epicentrul” afacerilor şi al distracţiei cu stupefiante. Într-un clasament, fireşte neoficial, întocmit în baza capturilor şi al raziilor, “Regia” se desprinde net în lider, în “dauna” campusurilor din “Grozăveşti” şi “Agronomie”

 

Lasă un răspuns