Actorul britanic Jeremy Irons a strabatut Transilvania pe motocicleta si a facut un popas in satul Rimetea, din judetul Alba.Actorul laureat cu premiul Oscar a strabatut Ardealul in deplin anonimat, fiind insotit in vizita sa in Romania de o tanara, care l-a ajutat sa se inteleaga cu gazdele din satul Rimetea, scrie MEDIAFAX.

Potrivit proprietarului pensiunii, unde Jeremy Irons s-a oprit timp de circa o ora pentru a se odihni, actorul a mancat o supa de perisoare si a gustat palinca. De asemenea, niste fotografi din Ungaria, aflati intamplator la acel restaurant, l-au recunoscut pe celebrul actor si l-au fotografiat.

Raab Zoltan, unul din fotografii care au vorbit cu Irons, a declarat pentru stirileprotv.ro ca actorul i-a povestit ca face turul Transilvaniei cu motorul, ca a parcurs deja mii de kilometri si ca pentru el aceasta este o relaxare intre filmari.

Dupa popasul facut la Rimetea, Jeremy Irons a plecat impreuna cu insotitoarea lui spre Aiud, dupa cum au mai spus cei care au discutat cu actorul.

 

Cititi mai mult pe : http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/LifeStar/234184/calatoria-secreta-a-lui-jeremy-irons-in-romania.html

Sursa : http://www.9am.ro

 

Lasă un răspuns