Condamnaţi săptămâna trecută la duel, Cătălin Botezatu şi partenera sa Liuba Savitchi au părăsit competiţia "Dansez pentru Tine", iar Luciu şi Grigore au rămas să lupte în continuare pentru un vis.


Cu toate că Bote şi Liuba au luat 10 pe linie la musical, echipa formată din Iuliana şi Grigore a beneficiat de votul publicului şi, astfel, merge mai departe în semifinala competiţiei.

""

Diferenţa dintre cele două echipe a fost foarte mică. Iuliana a avut 19.406 voturi, iar Bote a adunat 17.284 de voturi de la telespectatori.

"Am început să apreciez foarte mult această artă: dansul. Nu era firesc să câştig eu, ci cazul şi cazul lui Grigore este unul foarte puternic", a declarat Cătălin Botezatu.

Cele trei echipe rămase în competiţie sunt formate din Andreea Spătaru – Antonio Martins Dos Santos, Iuliana Luciu – Grigore Moldovan şi Cătălin Moroşanu – Magdalena Ciorobea.

La finalul show-ului echipele rămase în semifinală au avut parte şi de o surpriză: au scăpat de emoţia duelului pentru că săptămâna viitoare toate echipele au şanse egale. Nico echipă nu a fost condamnată la duel. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa click.ro
 

Lasă un răspuns