Lanţul de fast-food Burger King din Marea Britanie l-a ironizat pe rapperul american Kanye West şi preferinţa acestuia declarată pentru principalul său concurent, McDonald’s, într-o postare pe reţeaua de socializare Twitter.

Controversatul rapper şi soţ al lui Kim Kardashian a mărturisit marţi pe contul său de Twitter că: “McDonald’s este restaurantul meu preferat”. Burger King UK i-a replicat ironic, pe aceeaşi reţea de socializare, că aceasta “explică multe lucruri”.

Replica a devenit virală pe Twitter şi a primit, deocamdată, peste 980.000 de ‘like-uri’ şi 258.000 de retweet-uri.

Kanye West nu s-a pronunţat până acum cu privire la replica lanţului Burger King UK pe contul său de Twitter, unde are peste 28,7 milioane de followeri.

Artistul a avut o întâlnire foarte mediatizată luna trecută cu preşedintele SUA, Donald Trump, la Casa Albă, numindu-l pe acesta “eroul său”.

Cu toate acestea, zilele trecute el a scris pe Twitter că se distanţează de politică şi că se concentrează pe latura sa creativă, după ce “i s-au deschis ochii” şi şi-a dat seama că s-au folosit de imaginea lui pentru “a difuza mesaje” în care el nu crede.