Baietii de la BUG Mafia au fost aseara in Piata Universitatii, printre protestatari. Artistii se vor alatura si in aceasta seara protestatarilor, scrie intr-un mesaj postat pe pagina de Facebook.

 

`Am strigat aseara in Piata Universitatii si astazi ne vom alatura protestului organizat de Asociatia Suporterilor Romani in acelasi loc. Mai e cineva cu noi?`, au intrebat cei la BUG.

 

Membrii Asociatiei Suporterilor Romani, care reuneste fani ai mai multor echipe din tara, vor participa joi, incepand cu ora 18.00, in mod organizat, la protestele din Piata Universitatii, delimitandu-se insa de orice factor politic.

 

Cunoscutul blogger Zoso se intreba ieri unde sunt acum artistii care transmit mesaje sociale prin intermediul pieselor lor si de ce nu se alaturia si ei protestatarilor.

 

`Unde sunt artistii aia protestatari? Unde sunt cocoseii de la Parazitii, aia care latra despre cat de grea e viata in Q7, unde sunt gogosarii de la Mafia, care o dau romaneste, unde e Guess Who, unde e Cassa Loco, unde e Chirila, unde sunt cocardeii hipitihoperi de la Zale, sau cum plm ii chema pe aia revoltati rau de tot pe sistem, unde e 1QSapro? Unde sunt toti revoltatii astia de celofan?`

 

Sursa: BestMusic

Lasă un răspuns