Concertul are loc pe data de 9 iulie in Club Fabrica din Bucuresti. 
VEIL OF MAYA – O premiera absoluta pentru Romania, Veil Of Maya este una din trupele etalon ale scenei deathcore/death metal contemporane, considerati pionieri ai subgenului djent. Este pentru prima data cand Romania are parte de o formatie prezenta din catalogul Sumerian Records, probabil cel mai important label al genului amintit mai sus. 
Invitati speciali ai acestei seri sunt trei nume etalon pentru scena din Romania: 
Cap De Craniu – reprezentant de marca al noului val, un nume ce probabil nu are nevoie de prezentari, trupa a lansat un album full-length excelent primit atat in tara cat si in strainatate, promovat de o serie de concerte nationale dar si aparitii alaturi de Parkway Drive sau Suicide Silence. In ce priveste showurile, Cap de Craniu este un nume deja cunoscut pentru forta degajata pe scena. 
Deadeye Dick – Exponent al scenei core, muzica Deadeye Dick este in realitate o imbinare de sonoritati ce pornesc de la deathcore si ajung pana la idei progresive si structuri complexe death metal. Formatia are si ea la activ un disc full-length, promovat prin aparitii selecte in toata tara. 2013 este insa anul in care Deadeye Dick revine in forta pe scena din Romania. 
Breathelast – Una din cele mai active formatii ale noului val, Breathelast pare o forta de neoprit cand vine vorba de concerte si studio. Aflati in preajma lansarii unui nou material, Breathelast au reusit sa sustina un turneu national de proportii ce nu face decat sa dovedeasca valoarea acestui nume in scena metal din Romania. 

Biletele pentru Bucharest Metal Nights XI se gasesc atat pe iabilet.ro cat si metalhead.ro/bilete la pretul de 25 de lei. Ele vor fi disponibile si in ziua evenimentului la pretul de 40 de lei.

Mai multe detalii: http://www.metalhead.ro

Lasă un răspuns