Au rămas cinci zile până la cel mai important eveniment de modă din România – Bucharest Fashion Week, ajuns deja la cea de 18-a aniversare. Festivalul de modă va avea loc în perioada 11-13 iunie 2013, la Ambasad’or Events & Leisure (str. Drumul Odăii 34-36, Otopeni). Ora de începere: 20:00.

Cei mai importanți designeri români și nume importante din Italia, precum și tineri creatori care s-au impus pe catwalk se vor reuni sub egida FashionTV, în perioada 11-13 iunie, pentru a oferi publicului un spectacol de modă unic, ediția actuală urmând a avea cel mai mare număr de colecții ce urmează să fie prezentate, din întreaga istorie a Bucharest Fashion Week.

Cătălin Botezatu, Mihai Albu, Laura Olteanu, Ștefan Muscă, Clara Rotescu, Giada Curti, Nino Lettieri, Luigi Gaglione, Ana Radu, George Hojbotă, Nausica, Claudia Rawlings, Galyna Pînzari, Oana Ciclovan, Silvia Terziu, Marina Mansanta, Sushma Patel, Mircea Bărbulescu, Sonia Trifan, Andree Salon by Lavinia Lascae, Jai-Dam, Ivy, Tina Arena, Accademia Sitam Lecce, Cristiana Purdescu, Andreea Dogaru, Adriana Agostini, Mineli Boutique, Wonder Lolita by Maria Simion, LouLou by Andreea Turcanu își vor etala cele mai noi colecții în cadrul Bucharest Fashion Week.

Evenimentul va fi deschis pe 11 iunie, la ora 20:00, de un show unic realizat de designerul Ștefan Muscă, el venind direct de la Tokio cu o colecție care a făcut furori pe pământ nipon, iar festivalul va fi încheiat pe 13 iunie de spectacolul vestimentar oferit de celebrul Cătălin Botezatu. O mulțime de vedete autohtone se vor număra printre modelele care vor defila pe catwalk pentru cel mai important eveniment de modă al verii lui 2013.

Bucharest Fashion Week va putea fi urmărit, LIVE, pe site-ul www.fashiontvromania.com.

FashionTV România și Bucharest Fashion Week vă invită așadar marți, miercuri și joi (11, 12 și 13 iunie 2013) pentru a fi alături de noi în cele trei seri memorabile dedicate în totalitate modei și modellingului, artei vestimentare și a creațiilor inedite și inspiraționale.

Pentru mai multe detalii, accesați site-ul oficial al FashionTV România: www.fashiontvromania.com

 

Programul evenimentului:

 

11 iunie

Ştefan Muscă

Clara Rotescu

Andree Salon by Lavinia Lăscae

Jai-Dam

Mineli Boutique

LouLou by Andreea Turcanu

Ivy

Adriana Agostini

Silvia Terziu

Laura Olteanu

 

12 iunie

Cristiana Maria Purdescu

Mihai Albu

Nausica

Claudia Rawlings

Luigi Gaglione

Sonia Trifan 

Wonder Lolita by Maria Simion

Sushma Patel

Tina Arena

Ana Radu

 

13 iunie

Giada Curti

Mircea Bărbulescu

Marina Mansanta

Andreea Dogaru

Nino Lettieri

George Hojbotă

Oana Ciclovan

Galyna

Accademia Sitam Lecce

Cătălin Botezatu

Lasă un răspuns