După ce presa internaţională a scris în repetate rânduri că Bryan Adams (58 de ani) ar fi avut o relaţie amoroasă cu regretata prinţesă Diana, în anii ’90, cântăreţul canadian a făcut câteva precizări.

 
    Invitat în emisiunea lui Andy Cohen, „Watch What Happens Live“, unde a fost întrebat de presupusa relaţie cu regretata prinţesă Diana, în anii ’90, Bryan Adams a declarat că au fost într-adevăr „foarte buni prieteni“. 

   „Există multe zvonuri potrivit cărora ai fi avut o relaţie de dragoste cu prinţesa Diana.

 


    Majordomul ei a spus că obişnuiai să te furişezi în Palatul Kensington. Cum ai descrie relaţia ta cu prinţesa Diana?“, l-a întrebat Andy Cohen, potrivit Daily Mail.  

   „Am fost foarte buni prieteni. Şi nu mă furişam, intram pur şi simplu“, a spus Bryan Adams, încercând să glumească. Am fost…foarte buni prieteni“, a adăugat artistul.   

 
   Adams a confirmat şi faptul că i-a făcut cadou prietenului său Elton John, cu ocazia aniversării a 42 de ani, o fotografie înrămată cu el şi prinţesa Diana, din ziua în care s-au cunoscut. 
 

   Fostul majordom al Casei Regale britanice a făcut dezvăluiri în trecut despre viaţa intimă a prinţesei Diana, în timpul unui spectacol de televiziune din Australia.

    Paul Burrell a povestit că prinţesa Diana se întâlnea pe furiş cu Bryan Adams.
 

   Conform declaraţiilor lui Paul Burrell, întâlnirile amoroase dintre cei doi aveau loc la ceas de seară.

    Prinţesa Diana se furişa la finele anilor ’90, după ce se despărţise de prinţul Charles, pe uşa din spate a Palatului pentru a sări în maşina de teren a cântăreţului.

    Revenea la Palat târziu, mult după miezul nopţii, adusă chiar de Bryan Adams.  

    „Diana şi Bryan Adams au avut o relaţie“, a declarat Paul Burrell care la vremea respectivă lucra ca majordom la Kensington Palace.   

    Burrell a povestit că l-a strecurat de nenumărate ori în Palat pe Bryan Adams, riscându-şi locul de muncă.

    Contactat de ziariştii de la „Daily Mail“, Bryan Adams a refuzat să comenteze afirmaţiile.

   Totuşi, în 2003, fosta iubită a lui Adams, Cecilie Thomsen, a povestit că Bryan a înşelat-o cu prinţesa Diana  timp de aproape un an şi că asta ar fi dus la despărţirea lor după o relaţie de 12 ani.   

    Prinţesa Diana s-a născut în 1961 şi a murit într-un grav accident la Paris, în 1997, la un an după divorţul de prinţul Charles.

About Post Author

Lasă un răspuns