CântăreaÅ£a Britney Spears, în vârstă de 29 de ani, se va căsători pentru a treia oară, cu logodnicul ei, Jason Trawick.

Britney Spears s-a logodit în secret cu Jason Trawick, care, până în urmă cu o lună, era managerul ei, informează thesun.co.uk.

Jason Trawick, în vârstă de 39 de ani, a cerut-o în căsătorie pe artista americană compunând în onoarea ei o poezie de dragoste ÅŸi presărând petale de trandafiri, printre câteva lumânări aromate, pe podeaua vilei lor din Los Angeles.

CântăreaÅ£a poartă deja pe degetul inelar un inel cu diamant în formă de floare.

"Britney este disperată să se căsătorească din nou ÅŸi să aibă mai mulÅ£i copii. Însă ea este foarte conservatoare ÅŸi nu vrea să-ÅŸi întemeieze o familie cu Jason decât după ce vor fi căsătoriÅ£i", a declarat o sursă.

Cuplul plănuieÅŸte să se căsătorească în cadrul unei ceremonii discrete, în Hawaii, după ce Britney Spears îÅŸi va încheia seria de concerte incluse în actualul ei turneu mondial.

Britney Spears a fost căsătorită cu dansatorul Kevin Federline, între anii 2004 ÅŸi 2008, ÅŸi are doi fii cu acesta. Prima ei căsătorie, cu Jason Alexander, celebrată la Las Vegas după o noapte de beÅ£ie, a fost anulată după 55 de ore.


Please follow and like us:
error

Lasă un răspuns