Vă așteptăm pe 28 și 29 martie 2014 la Fusion Arena (București, str. Traian Popovici Nr. 79- 91) pentru 2 seri de heavy metal! Evenimentele vor începe de la orele 20 : 00.  Biletul va costa 20 lei/seara (30 pentru ambele seri).

 

Despre artiști

Ziua I

Hip-hop-erii de la MMC și AbSsent vor deschide festivalul nostru de rock. Tinerii deja cunoscuți promovează un hip-hop în manieră clasică, AbSsent combinând acest gen muzical cu rock-ul.

Proaspăta formație OpenMind (rock progresiv) vor urca pe scenă în ordinea programului. Deși nou formată, membrii ei au cântat în trupe consacrate, precum "L.O.S.T.", "Interitur Dei" ori "Dies Irae".

V-ați gândit vreodată cum ar fi să înghițiți cerul? Sky Swallows Challenger, o trupă de grunge va încerca să vă arate! Clujenii știu să cânte cerurilor cu nume.

Deja cunoscuta trupă de heavy metal Addiction își anunță în continuare prezența. Dacă doriți să vă energizați pe calea supernovelor, apucând și potecile războinicilor împotriva demonilor, băieții de la Addicton vă așteaptă la concert!

Cum să închei o seară muzicală fără ceva thrash la bord? Tinerii de la Berserkers ne vor arăta cum este să mori luptând, aruncându-te între inamici!

Ziua a II-a

Alexandru Drăgănoaia ne va încălzi puțin spiritele printr-un rock clasic- folk. Cunoscutul rock-er prezent la televiziuni precum OTV ironizează societatea contemporană și prostia umană.

Marcian Petrescu împreună cu Trenul de Noapte, cunoscuta trupă de la TVR, ne vor arăta cum este să cânți rock clasic îmbinat cu muzicuță.

A venit și momentul în care death-erii iubitori ai sexului frumos (majoritari) se vor bucura de 2 trupe clujene death metal cu voci feminine. Opus Ruina ironizează biserica sectară (că doar rock-erii "e mare satane" în viziunea robilor) iar Headless ne îndeamnă să luăm loc cuminți, cei băgați la pogo riscând…

În cea de-a doua parte a serii heavy metal-ul își intră-n puteri! Ce poate fi mai frumos decât o noapte de heavy metal?

Greii de la Vespera vin din Cluj pentru a aprinde noaptea împreună cu noi! Ghitările vor suna pe ritm de metal modern.

Lupii cei răi vor fi mai blânzi ca de obicei, moleșiți de gradele ridicate ale party-ului! Trupa de heavy metal Lupu’ cel Rău vin din Constanța pentru a ne spune ce suntem… O trupă destul de proaspătă are muzicieni cu experiență (din "Magica" și "White Walls").

New Age, o trupă deja cunoscută pentru ascultătorii emisiunii "Ceasurile Metalice" (moderator Mihai Gafencu) din grila radioului Zidul, vor încheia programul nostru muzical.

 

După fiecare seară de concerte va fi votată trupa preferată (prin ridicări de mânutze și grohăituri). Finaliștii celor 2 seri ne vor oferi un concert bonus, copleșiți de entuziasmul rock-erilor prezenți. La finalul evenimentului nostru cele 2 formații se vor confrunta, rămânând un finalist.

 

 

Despre Radio Zidul

La finele anului 2013, portalul Director-Web.net cu peste 100.000 vizitatori lunar, poziționa Radio Zidul pe locul I în categoria de știri/mass media românească. Chiar dacă au mai rămas doar câteva sute de site-uri înscrise în acest director, marea majoritate fiind șterse, www.radiozidul.ro nu și-a părăsit poziția.

Este un lucru benefic pentru societatea contemporană românească faptul că se face "curățenie" în rândul pseudo-site-urilor mass-media, cele puternice rămânând peste ani.

Am fondat radioul Zidul în 2010 și acum pregătesc organizarea zilelor acestuia împreună cu senior editorul meu, Mihai Gafencu. În cei aproape 4 ani de zile 500.000 oameni au putut asculta emisiuni de rock clasic și de spiritualitate la acest post (100.000 ascultători au accesat și site-ul oficial, www.radiozidul.ro).

De-a lungul timpului, partenerii media devotați radioului Zidul s-au dovedit a fi Nationalist.ro și Grupul Media Singur, pe lângă Grupul Media Zidul. Colaborăm constant cu băieții de la Berserkers, trupa noastră preferată (thrash metal).

Radioul Zidul are în proporție de 60% ascultători de sex feminin, orașul în care este cel mai ascultat fiind București ne anunță sondajele realizate de Facebook. Oameni din 54 de țări intră pentru a asculta muzica radioului nostru, Geovisit indicând România pe locul I, urmată de Satele Unite ale Americii , locul III revenind  Republicii Moldova.

Vă așteptăm să desfacem împreună șampania și în 2020, când vom serba un deceniu de radio Zidul, cu ajutorul lui Dumnezeu și al vostru!

 

 

 

Partenerii mass-media

Nimic nu este posibil fără sprijinul colegilor noștri din presă. Fără informație și comunicare viața (civilizată) nu este posibilă!

Eroii mei din presă sunt: 
SINGUR Media Grup, 
FRONTPRESS, 
Nationalist.ro, 
Salonul Literar, 
OBIECTIV Vocea Brăilei, 
anyplace.ro, 
MusicNights.ro, 
Best Music, 
METALHEAD.ro, 
Best Event, 
IAȘI TV Life,  
HIP HOP BLOG, 
HIP-HOP DIN ROMÂNIA, 
SUNETESUBSOL.ro, 
HIP HOP NEWS, 
HIP HOP LIVE, 
Radio Zidul, 
5 oclock rock, 
Ziarul Zidul, 
Cristian Bodnărescu (blog), 
Vienela.ro, 
Doar Online și 
Fiind Copil Bloguri Cutreieram. 
 
 
Link Event pe Facebook:
https://www.facebook.com/events/255280011307663/

Lasă un răspuns