Spiritul Crăciunului a cuprins întreaga lume, iar mai peste tot au fost făcuţi şi împodobiţi brazi uriaşi.

 

  

Bradul din roti de bicicleta reciclate

"crazy,

Acest pom de Craciun se afla in Bermondsey Square, Londra si este format din 35 de roţi recuperat de la biciclete vechi. A fost proiectat de către Sarah Architects Wigglesworth folosind roţi de la o organizaţie caritabilă locală de biciclete din Marea Britanie numita Re-Cycle.

 

Bradul „Ice Tree”

"crazy,

 

Aflat în vitrina magazinului de mobila Domison Montreal, "Ice Tree" este realizat din 300 de sticle de apa.Sticle atârnă din tavan şi sunt iluminate pentru a oferi un mai mare impact vizual.

 

Proiector EVERGREEN TREE

"crazy,

O alta idee unica apartine celor de la Rarebeast, care au realizat un proiector ce creeaza pe perete o imagine  perfecta a unui brad de Craciun. O ţeavă de plastic este echipata cu un LED verde şi alimentata de la un acumulator 9 volt. LED-uri albe si rosii sunt incluse pe ansamblul şi sunt cablate să clipească la fel ca un copac aprins real.

 

Bradul din sticla de Murano

"crazy,

Acest copac, instalat cu mai mulţi ani în urmă, în Veneţia, Italia, este realizat in intregime din 1.000 de tuburi de sticla de Murano. Cu o greutate de 3 tone, este cel mai mare copac din lume a făcut din sticla suflata.

 

Bradul din casete si CD-uri

"crazy,

Artistul Tom Deininger a creat un copac uriaş făcut în întregime din CD-uri folosite. Sub copac este un pat facut din banda scoasa din casete vechi pentru a spori efectul de sclipire.

 

 

Lasă un răspuns