Brazda lui Novac lanseaza cel de-al doilea album "Dizzy”, pe 20 octombrie 2011, incepand cu ora 21, la The Silver Church Club (Calea Plevnei, nr. 61).

Noul album "Dizzy" are 12 compozitii Brazda lui Novac, la care se adauga un remix al piesei “Streets” cantata de muzicianul grec Subheim.

Albumul va fi lansat la label-ul Raumklang Music din Germania.

Brazda lui Novac il va avea, la lansare, ca invitat pe Dirk Geiger, binecunoscut in randul iubitorilor de IDM/glitch/ambient, si inca 2 invitati romani: Luntaire si matze.

PROGRAM:

21:00 – 22:00 – Luntaire (Kahvi Records)
22:00 – 23:00 – Dirk Geiger (Raumklang Music, Tympanik Audio)
23:00 – 24:00 – Brazda lui Novac (Raumklang Music, Square Sound Records)
24:00 – 02:00 – matze DJ set

 

Pretul unui billet este de 20 lei.

"Noul album este un pas important, o oglinda a ceea ce mi s-a intamplat in ultima vreme, totul e legat de ceea ce traiesc. De asemenea, mi-ar placea sa ies cumva din zona underground in care ma aflu acum, dar fara sa fac nici un compromis in muzica”, a declarat Brazda lui Novac.

Brazda lui Novac este Victor Popescu, iar numele de artist este inspirat de la numele cartierului cu acelasi nume din Craiova, locul unde s-a nascut. In 1997, odata cu primul PC, a inceput sa faca muzica. I-a placut atat de mult incat a renuntat la a profesa arhitectura. Mai intai a lucrat in cateva studiouri din Bucuresti, ca mai apoi sa isi deschida propriul studio. In anul 2010, a lansat primul album "Brazda lui Novac".

Lasă un răspuns