Irina Shayk, fotomodel al casei de modă Victoria’s Secret, în vârstă de 33 de ani s-a despărţit de actorul american Bradley Cooper (44) după patru ani de relaţie, timp în care au devenit părinţii unei fetiţe pe nume Lea De Seine.

Irina Shayk a decis să pună capat poveştii de dragoste pe care a trăit-o alături de Bradley Cooper.

Top-modelul s-a mutat din casa iubitului ei împreună cu fiica lor, în vârstă de doi ani. Informaţia privind despărţirea acestora a fost oferită de către o sursă pentru publicaţie britanică The Sun.

Potrivit sursei, atmosfera din cuplu era una tensionată de o bună perioadă de timp, lucru care a determinat-o pe Irina să se mute din apartamentul pe care îl deţinea.

„Lucrurile s-au răcit semnificativ între Bradley şi Irina.

Nu se înţeleg bine de câteva luni şi Irina a decis că ar fi mai bine să se mute în propriul apartament”, a declarat sursa.

Zvonuri despre o eventuală despărţise apăruseră încă de la începutul acestui an, odată cu lansarea peliculei „A star is born”, regizată de Cooper.

Actorul a fost regizorul filmului care spune povestea unui cântăreţ de muzică country, căzut în patima alcoolului.

El se îndrăgosteşte de o tânără care aspira să ajungă pe marile scene ale lumii şi care, cu susţinerea muzicianului urmărit de demonii lăuntrici reuşeşte să ajungă acolo unde a visat întotdeauna.

Din păcate, el nu va mai fi acolo să o vadă îndeplinindu-şi această dorinţă întrucât decide că problemele sale emoţionale sunt prea mari pentru a fi surmontate. Aşadar alege calea sinuciderii.

lady gaga si bradley cooper in filmul a star is born

Bradley Cooper şi Lady Gaga, mai mult decât colegi de platou?

Presa de peste Ocean a speculat faptul că între Bradley Cooper şi colega sa de platou, Lady Gaga s-ar fi creat mai mult decât o simplă prietenie. Chimia dintre ei nu putea fi negată, Bradley şi Gaga oferind o interpretare de excepţie a melodiei „Shallow”, în timpul premiilor Oscar 2019.

Lady Gaga s-a despărţit la rândul său de logodnicul său, Chrstian Carino, cu care forma un cuplu din 2017, însă a negat cu vehemenţă faptul că o leagă mai mult decât sentimente de amiciţie faţă de Bradley.

bradley cooper si lady gaga

„În primul rând, social media este «toaleta» internetului, mai ales în ceea ce privește cultura populară. Oamenii au văzut dragoste, dar ghici ce: asta am vrut să vedeți! Shallow este un cântec de dragoste, iar filmul este despre o poveste de iubire.

Am lucrat foarte mult, o săptămână întreagă pentru momentul de la Oscar. Bradley a regizat filmul, așa că s-a ocupat și de momentele muzicale (inclusiv punerea în scenă de la Oscar – n.r.).

Când am cântat cu Tony Bennet, trei ani cât am fost în turneu, am avut brațele numai în jurul lui. Când cânți piese de dragoste, asta vrei ca oamenii să simtă”, a declarat artista.

lady gaga si logodnicul ei pe plaja

Bradley Cooper a devenit celebru graţie rolului Will Tippin din serialul de succes „Alias”, dar şi al celui din surprinzătoarea serie „Marea mahmureală/ The Hangover”, lansată în 2009.

Actorul a mai putut fi văzut pe marile ecrane şi în „Scenariu pentru happy-end”, „Ţeapă în stil american” şi „Loveşte şi fugi”. Cooper a fost nominalizat de şapte ori la premiile Oscar, cel mai recent anul acesta, pentru „A Star Is Born”, în calitate de scenarist, producător şi actor.

Cooper a fost căsătorit cu actriţa Jennifer Esposito, din 2006 până în 2007.

La rândul ei, rusoaica Irina Shayk a fost implicată într-o relaţie de cinci ani cu fotbalistul Cristiano Ronaldo, cei doi despărţindu-se la începutul anului 2015.

About Post Author

Lasă un răspuns