Designerul Catalin Botezatu :

“Când face dragoste, Bianca e sălbatică, fatală, se dăruieşte total, ştie să fie şi curvă, şi doamnă. În schimb, Violeta e misterioasă, atentă la ce face. Recunosc că mi-ar plăcea să fac dragoste cu ele în acelaşi timp şi nu m-ar deranja să le iau pe amândouă în căsătorie. Oricum, nu am nevoie de o nevastă gospodină, care să miroasă a sarmale, ci trebuie să aibă coafura şi manichiura perfecte, să miroasă a parfum, să fie o femeie-divă”, ne-a spus Bote.

Mai mult, designerul ne-a mărturisit că îşi doreşte copii cu oricare dintre ele. “Îmi doresc o fetiţă. Şi Bianca, şi Violeta îşi doresc un copil cu mine”, mai spune Cătălin.

Le iubeşte pe amândouă

“În cea de-a doua parte a reality-show-ului «Burlacul» mi-am dezvoltat sentimentele, şi cea care s-a apropiat cel mai mult tiparului de femeie cuminte, frumoasă, modestă şi nealterată din punct de vedere al vieţii mondene a fost Violeta. Ea nu m-a atras de la început sexual. Dar de Violeta nu sunt îndrăgostit aşa cum am fost de Bianca. Sunt sigur că Bianca m-a iubit şi că mă iubeşte şi acum. Eu pot spune că încă o iubesc”, a mai declarat designerul.

""

Lasă un răspuns