Baietii de la Bosquito au lansat un clip live pentru piesa "Explozie Solara".

    Videoclipul este filmat la Porolissum, iar noua varianta a piesei a primit doar aprecieri din partea presei de specialitate.

    "Explozie Solara" este inclusa pe albumul "Bosquito" lansat in urma cu 16 ani.

    Acum, fanii de pot bucura de o reinterpretare extraordinara filmata intr-un decor de vis, rupt parca din Paradis.

    Cu siguranta vom fi martorii acestei interpretari live pe 13 ianuarie la Arenele Romane, atunci cand Bosquito vor sustine concertul extraordinar "Sa nu spui ce-am facut aseara", primul show de anvergura al trupei dupa multa vreme.

    Umariti videoclipul:

 
 

     Biletele pentru concertul BOSQUITO de la Arenele Romane pot fi gasite online pe www.iabilet.ro si in format fizic in Agentiile Perfect Tour, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), magazinele Muzica, Uman, Senia si IQ BOX, Say Shop, Beraria H si Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare, la oferta urmatoarele preturi:

– Golden Circle (in fata scenei) – 65 de lei

– Acces General – 45 de lei.

    Dupa epuizarea acestora, preturile devin 75 de lei Golden Circle respectiv 50 de lei Acces General.

    In ziua concertului, la intrare biletele vor costa 80 de lei Golden Circle, respectiv 60 de lei Acces General.

    Numarul de bilete Golden Circle este limitat la 300 de bucati. Copiii sub 7 ani nu platesc bilet dar trebuie sa fie insotiti de un adult posesor de bilet.

    Pe iaBilet.ro poti comanda bilete platind cu cardul, Paypal sau pe factura la Vodafone sau Orange cu plata pe abonament sau poti comanda bilete ramburs cu plata cash la livrare prin Fancurier in 24 de ore oriunde in tara.

   Ne vedem acolo!

About Post Author

Lasă un răspuns