Grupul american Bon Jovi va putea fi ascultat şi văzut pe 10 iulie şi din curtea Palatului Parlamentului.

"GrupulSursa: REUTERS

Grupul american Bon Jovi va putea fi ascultat ÅŸi văzut pe 10 iulie ÅŸi din curtea Palatului Parlamentului. Pentru că evenimentul se va bucura de "impact mediatic pozitiv la nivel internaÅ£ional", deputaÅ£ii au aprobat amplasarea a două tribune pentru spectatori (fiecare având o capacitate de de 3476 de locuri ) în curtea Palatului Parlamentului , pe latura dinspre PiaÅ£a ConstituÅ£iei. Pentru asta, organizatorii vor scoate bani din buzunar pentru chiria pe terenul folosit, dar ÅŸi pentru plata contravalorii orelor suplimenatre prestate de personalul Camerei DeputaÅ£ilor implicat în organizarea evenimentului.

 
Sumele urmează se fie însă negociate. Costul utilităţilor vor fi suportate tot de organizator, ÅŸi nu numai atât. Organizatorii vor efectua operaÅ£iile de gazonare a terenului, vor replanta arborii ornamentali dacă aceÅŸtia sunt deterioraÅ£i, ÅŸi vor plăti daunele de orice tip.

Tot în sarcina responsabilior evenimentului va fi ÅŸi împrejmuirea spaÅ£iului din incinta Parlamentului ÅŸi asigurarea securităţii interne pe întreaga durată a evenimentului.

Please follow and like us:
error

Lasă un răspuns