Proiectul vostru este unul inedit pentru muzica românească. Ce reacții întâmpinat până acum din partea publicului?

Am cântat în tot felul de locuri, uneori oamenii sunt mai receptivi, alteori mai puţin. Există acei oameni care chiar se uită la tine şi te ascultă tot timpul concertului, iar la sfârşit aplaudă. Aceste aplauze impreuna cu o privire de apreciere, pentru noi reprezinta desavarsirea experienţei. 

Ce artiști vă influențează în ceea ce privește „sound-ul” și stilul de a compune?

Suntem influentaţi de foarte mulţi artişti, dar nu ne-am propus să sunăm ca vreunul anume. De exemplu Robert iubeşte foarte mult blues-ul, în timp ce eu iubesc muzica ambientală/psihedelică.

În ce măsură vă descrie stilul titulatura Boéme?

Păi eu cred că suntem nişte boemi în adevăratul sens al cuvântului. La noi noaptea e zi şi invers, de cele mai multe ori. Nu ne încadrăm în tiparele mondene.. chiar deloc. Facem întotdeauna ce simţim, şi cu foarte multă pasiune.
Şi apropos de asta, numele de ‘Boéme’ a venit într-un moment de maximă sinceritate, când încercam să găsim un nume pentru proiect şi nu reuşeam, pentru că încercam prea mult să raţionalizăm procesul. După vreo oră şi ceva de încercări… m-am oprit şi am zis: Stop, hai să uităm tot, hai să fie un cuvânt care chiar ne reprezintă! Cum suntem noi??… Robert: păi noi suntem… boemi.

Ce reprezintă pentru voi participarea la Trofeul Club A?

Reprezintă pur şi simplu încă o apariţie pe scenă. Nu avem aşteptări de a câstiga trofeul pentru că stilul nostru este cumva prea soft în comparaţie cu majoritatea trupelor de acolo. Dar bineînţeles că am fi foarte plăcut surprinşi dacă am câstiga. Oricum, va fi o experienţă placută!

Lasă un răspuns