50 de bloggeri și jurnaliști din întreaga lume au vizitat Bucureștiul și, în timp real, au promovat Capitala României. Postările lor strâng milioane de like-uri și foarte multi oameni de pe tot globul îi urmăresc și le ascultă sfaturile.

Blog, internet, online
Blog, internet, online
O imagine impresionantă postată pe Instagram, o descriere de pe un blog de călătorii sau un filmuleț care ne binedispune ne inspiră să ne alegem următoarea destinație de vacanță.

Dotz Soh din Singapore călătorește pe tot globul iar fanii ei așteaptă cu sufletul la gură să descopere noi locuri minunate.

După câteva zile petrecute în București se declară extrem de încântată de tot ce a experimentat.

La București s-a întâlnit pentru prima dată cu unul dintre prietenii ei virtuali, un alt blogger renumit, din Croația. Este și fotograf și influencer în social media.

De ani buni, cei doi își promovează reciproc postările.

Felipe a venit din Columbia și nu este pentru prima dată în România. Într-o călătorie precedent și a sărbătorit aici ziua de naștere.

50 de bloggeri, influenceri și jurnaliști și-au petrecut un weeekend la București. Și au făcut o promovare extraordinară capitalei României: au postat mii de fotografii și filmulețe cu locurile pe care le au văzut.

Evenimentul care promovează Capitala este la a patra ediție, iar toate postările bloggerilor aduc în medie 15 milioane de urmăritori.