Joi 27 ianuarie doua legende ale rockului mondial se vor intalni la Hard Rock Cafe: vocalul trupei Iron Maiden din perioada 1995 – 2000, Blaze Bayley, va fi prezent la concertul pe care Nazareth il va sustine in Bucuresti.

 

Organizatorii evenimentului, Kompas Events si Cavalleria Events, confirma: "Blaze Bayley se va afla in Bucuresti pentru cateva zile. El este nerabdator sa simta pe propria piele atmosfera de la evenimentul ce marcheaza 4 ani de Hard Rock Cafe, mai ales ca pe scena va urca o trupa de referinta si concertul se va desfasura cu casa inchisa.”

 

Blaze Bayley a fost solistul Iron Maiden intre anii 1995 – 2000, iar vocea sa se regaseste pe trei albume din discografia trupei: "The X-Factor” – 1995, "Best Of The Beast” – 1996 si "Virtual XI” – 1998. Din 2005 incoace Blaze activeaza in proiecte individuale, lansand patru albume sub titulatura Blaze si patru sub titulatura Blaze Bayley.

 

Nazareth va ajunge la Bucuresti in componenta: Dan McCafferty (voce), Pete Agnew (bas), Jimmy Murrison (chitara), Lee Agnew (tobe). Setlistul concertului de la Bucuresti va imbina piese de pe cel mai recent album, "Big Dogz” cu melodii reper ale repertoriului Nazareth, pentru o seara de rock old school, din seria Classic Rock Nights in Hard Rock Cafe. In deschidere va evolua Trooper, formatie care a fost solicitata in mod explicit ca opening act de managementul Nazareth.

 

Doar cateva zeci de bilete sunt inca disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro sau www.blt.ro

 

Urmatorul eveniment marca "Classic Rock Nights in Hard Rock Cafe” va avea loc pe 29 martie si va avea in prim plan un nume reprezentativ al scenei glam: T.Rex

 

Lasă un răspuns