Black, autorul hitului "Wonderful Life", va concerta in Romania pe 28 mai 2015. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti, facand parte din turneul de promovare a noului album al artistului britanic. Biletele pentru concertul Black de la Bucuresti sunt disponibile la preturi de presale pana pe 4 februarie.

Black sau Colin Vearncombe, cunoscut publicului larg pentru piesa „Wonderful Life", va lansa in primavara anului 2015 un nou album. Titlul discului nu a fost inca dezvaluit, insa datele turneului de promovare au fost deja stabilite, artistul britanic avand programate concerte in UK si Europa.

In mai, turneul va avea oprire si in Romania, evenimentul oferind fanilor din tara oportunitatea de a-i asculta in premiera noile compozitii. Black va concerta la Sala Palatului din Bucuresti pe 28 mai 2015, in cadrul show-ului urmand a fi interpretate live atat melodii de pe albumul in lucru, cat si piese precum ”Everything Coming Up Roses”, ”Sweetest Smile”, ”Paradise”, ”I Am Not Afraid”, ”This Is Life”.

Nascut in Liverpool, Marea Britanie, Black si-a inceput activitatea muzicala in 1981. Artistul britanic are in discografie 13 albume de studio, precum si materiale live, cea mai cunoscuta compozitie a sa fiind „Wonderful Life„, melodie plasata pe prima pozitie in topul single-urilor din Austria si pe locul 2 in clasamentele din Franta si Germania. Alte melodii populare din repertoriul Black sunt ”Sweetest Smile”,  ”I Am Not Afraid” sau ”This Is Life”.

Putini iubitori ai pieselor lui stiu ca solistul, printre multe activitati artistice, scrie si poezie. In 2014 a fost publicata prima sa colectie de poezii: ”I Am Not The Same Person”. Cea de-a doua colectie poarta numele ”Walk the Dottet Line”. In ciuda acestor lansari, Black a preferat sa ramana undeva in umbra, sa compuna, sa recite si sa cante, fara a insista pe promovare.

Anul acesta, Black se intoarce in atentia publicului, incepand inregistrarea primului sau album dupa o pauza de 6 ani, material ce va fi lansat in primavara anului 2015. Recent, artistul a demarat o campanie de finantare pentru a sprijini aparitia noului produs discografic, alaturi de partenerul de studio, Calum MacColl (fiul lui Ewan MacColl si Peggy Seeger si fratele lui Kirsty MacColl). :

Biletele pentru concertul Black de la Bucuresti au fost puse in vanzare la preturi de presale.

In perioada promotionala, respectiv 28 ianuarie – 4 februarie, biletele au preturi cuprinse intre 44 de lei si 224 lei. Dupa aceasta perioada de presale, biletele vor fi disponibile la preturi cuprinse intre 49 lei si 249 lei.

Lasă un răspuns