Familia lui BLACK aka Colin Vearncombe trece prin momente disperate… Toti cei apropiati artistului englez (familie, prieteni, artisti) roaga fanii cantaretului din intreaga lume sa ii trimita un gand pozitiv pentru a reusi sa-l scoata din starea critica in care se gaseste in acest moment.

   „Este tot ce putem face”, ne-a declarat Camilla Griehsel, sotia acestuia.

 BLACK aka Colin Vearncombe a fost implicat duminica dimineata, pe 10 ianuarie, intr-un grav accident de masina, foarte aproape aeroportul Cork, din Irlanda, starea lui de sanatate fiind inca una critica, dar stabila. Ieri s-au facut investigatii amanuntite ale creierul, descoperindu-se leziuni mult mai severe decat isi imaginau medicii, sansele de supravietuire fiind slabe.

  https://www.youtube.com/watch?v=2S25XgWybkM&list=PLFCC509CCE2D121A3

 „Toti cei care isi doresc sa trimita un gand de insanatosire, energie poztiva, va rog sa o faceti azi, intre orele 12.00 si 14.00 GMT.

 Va multumim din inima. Asteptam miracolul!”, a mai declarat cantareata si sotia lui Colin, Camila Grieshel.

 Aceasta multumeste, de asemena, si medicilor de la unitatea de terapie intensiva a spitalului Cork University, care au grija maxima de Colin.

 Concertul ce urma sa se desfasoare pe data de 4 martie, la Hard Rock Cafe, incepand cu ora 22,30, se va amana! Wonderful Life, piesa de referinta pentru industria muzicala a tuturor timpurilor, clasata in 1987 pe locul 2 in Franta si Germania, pe locul 1 in Austria, o bijuterie care nu si-a pierdut din stralucire nici pana in acest moment, hit ce este inca fredonat de sute de milioane de oameni de pe intreg mapamondul, dar si alte secvente muzicale de real succes, precum: Everything Coming Up Roses, Sweetest Smile, Paradise, I Am Not Afraid, This Is Life, toate au fost printre marile sale succese.

    DESPRE BLACK (COLIN VEARNCOMBE)

Nascut in Liverpool, Marea Britanie, pe 26 mai 1962, Black (pe numele sau adevarat Colin Vearncombe) este, probabil, cel mai bine cunoscut pentru hiturile sale deja legendare "Wonderful Life " si " Sweetest Smile".

  A lansat mai mult de 10 albume de studio, precum si mai multe materiale live in ultimii aproape 25 de ani.

  Black si-a inceput activitatea muzicala in 1981, astfel ca putini iubitori ai pieselor lui cunosc ca solistul, printre multe activitati artistice, este si poet, publicandu-si anul trecut si prima colectie de poezii: I Am Not The Same Person.

  Cea de-a doua colectie este de gasit sub denumirea de Walk the Dottet Line. Discret, Black a preferat sa nu iasa in evidenta si sa ramana undeva in umbra, sa compuna, sa recite si sa cante, fiind un dorit al organizatorilor de evenimente muzicale.

  Acum, se gaseste din nou in atentia publicului, ocupandu-se de inregistrarea primul sau album in 6 ani, care urmeaza sa fie lansat în primavara anului 2015.

 Anul trecut, Colin a lansat o campanie de finantare pentru a sprijini aparitia noului produs discografic, alaturi de partenerul de studio, Calum MacColl (fiul lui Ewan MacColl și Peggy Seeger și fratele lui Kirsty MacColl). Albumul este produs de legendarul Calum Malcolm.

 Colin explica: "Calum Malcolm a produs unii dintre artistii mei preferati din toate timpurile și sunt extrem de flatat ca lucreaza pentru noul meu material.

 El este , de asemenea, o mare personalitate pe care o am in studio-ul de inregistrari".

 Un album intens, cu melodii emotionante ce sunt invaluite de timbrul ca un fum a lui Colin .

Rezultatul pare sa fie un clasic modern album ‘Black’ , care va încanta fanii lui de lunga durata, precum și angajarea unui public mai larg, cum ar fi cei care prefera Nick Drake, Rumer, Robert Palmer si Pet Shop Boys .

  In ultimii doi ani a lansat doua EP-uri, a avut mai multe concerte din Europa si Rusia, apariții TV, trei turnee Marea Britanie si oaspete de seama in Moscova pe Stadionul Olimpic in fata a peste 24.000 de oameni .

  Noul album Blind Faith a fost lansat pe 13 aprilie 2015 si va fi urmat de un turneu in Marea Britanie, Europa si nu numai.

 Discografie:

1987 Wonderful Life

1988 Comedy

1991 Black

1993 Are We Having Fun Yet?

1999 The Accused

1999 Abbey Road Live

2000 Water On Snow

2001 Live At The Bassline

2002 Smoke Up Close

2005 Between Two Churches

2009 The Given

2009 Water On Stone

2013 Wonderful Life (Expanded & Remastered)

2014 Blind Faith

Site-ul oficial – http://www.colinvearncombe.com/

Facebook – https://www.facebook.com/blackakacolinvearncombe

Twitter –    cvblack

Mai multe informatii gasiti pe http://www.colinvearncombe.com/

About Post Author

Lasă un răspuns