Sebo K

 

Bucuresti, Romania, 10.04.2013 – Sebo K revine in Romania, in luna Mai, in cadrul unei eveniment marca bipolar (::). Brand-ul de evenimente promite mai multe surprize pentru line-up-ul de pe 17 Mai la Kristal Glam Club, in Bucuresti.

 

La mai bine de un an si jumatate de la ultima sa aparatie, Sebo K revine la Bucuresti, in cadrul unui eveniment marca bipolar (::), Mobilee meets Bucharest, ce va avea loc pe 17 Mai la Kristal Glam Club.

 

Ultima oara prezent in cadrul unui eveniment Double Damage alaturi de Jozif si Giuser, cel mai longeviv artist mobilee, revine la Bucuresti, la scurt timp dupa lansarea EP-ului Scenario semnat la Mobilee Records. Recunoscut pentru productii personale ca Mr. Duke, Diva sau Saxtrack, Sebo K si-a facut un renume ca DJ rezident in clubul berlinez Watergate, inca din 2002.

 

In ciuda unei discografii limitate in termeni de productii personale, calitatea si nu cantitatea a fost mereu credo-ul lui Sebo K.

 

Mobilee meets Bucharest coincide cu lansarea brand-ului bipolar (::) pe scena nightlife din Bucuresti, dupa un eveniment de success THE BIG BANG, in Martie la Club Midi, cu artisti consacrati precum Adrian Eftimie si Pagal.

Lasă un răspuns