BRUCE DICKINSON, legendarul solist al trupei Iron Maiden, este unul dintre cei mai renumiti vocalisti si compozitori de pe scena rock-ului. Pe langa acestea, este pilot brevetat, conduce o firma de aviatie, tine seminarii motivationale, produce bere, scrie romane si scenarii si se numara printre cei mai buni scrimeri ai Marii Britanii.

In autobiografia ‘La ce-i bun butonul asta?’ Bruce Dickinson povesteste despre copilaria sa plina de aventuri, educatia in scolile timpului, ascensiunea trupei Iron Maiden, filosofia luptei, lumea avioanelor Boeing si felul in care si-a expulzat din corp un musafir nepoftit: cancerul.

Parcurgand aceasta marturisire inteligenta, amuzanta si sincera, cititorii vor avea o imagine completa despre adevarata viata de rock star, care va inspira pe oricine, nu doar pe fanii Iron Maiden.

Cartea poate fi achizitionata de pe site-ul Editurii Casa, unde pana in 20 noiembrie (in perioada de precomanda) are un pret redus cu 30%. Se poate cumpara de AICI.

Lansarea va avea loc in 15 noiembrie, ora 18: 00, la Hard Rock Cafe Bucuresti, unde se va putea achizitiona in premiera mult asteptata autobiografie.

Speakerii evenimentului sunt Hefe si Alin ,,Coiotu’’ Dinca, Trooper avand grija sa aduca in locatie energia Iron Maiden, prin interpretarea unor piese care au scris istorie.

Poze Poze pentru articole - Bruce

About Post Author

Lasă un răspuns