Biletele pentru viitorul concert susținut la Paris de grupul Eagles of Death Metal, formația care cânta în sala Bataclan din capitala franceză în seara de 13 noiembrie 2015, când acolo s-a produs un sângeros atac terorist, s-au epuizat miercuri, în numai 30 de minute de la punerea lor în vânzare, transmite EFE.

    Trupa americană, din care fac parte permanent Josh Homme și Jesse Hughes, revine din nou în Europa după tragedia provocată de militanți jihadiști, soldată cu 133 de morți și peste 350 de răniți.

    Muzicienii au mai participat la un concert la Paris, în 7 decembrie, dar au cântat doar două melodii în calitate de invitați ai trupei U2.

    De data aceasta, ei vor susține un concert în celebra sală Olympia la 16 februarie, la care vor asista și supraviețuitori ai tragediei din 13 noiembrie anul trecut.

   Membrii trupei Eagles of Death Metal mai au prevăzute concerte în Franța în 24 februarie, la Lille, și în 2 martie la Nimes.

  În interviurile acordate în ultima vreme, ei și-au exprimat dorința de a fi primii care vor cânta la Bataclan după redeschiderea sălii, eveniment care nu va avea loc prea curând însă după cum apreciază proprietarii acesteia.

About Post Author

Lasă un răspuns