Hollywood Multiplex şi CinemaPRO le oferă spectatorilor care le calcă pragul, până pe 15 septembrie, bilete gratis la film, vouchere de reduceri la shopping, filme pe DVD şi vouchere de consumaţie la bar, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.
 Hollywood Multiplex şi CinemaPRO le oferă iubitorilor de filme "CinemAll Inclusive".

În fiecare luni, cei interesaţi pot primi două bilete la preţ de unul singur. Astfel, cei care vin lunea la film, la oricare din cele două cinematografe (Hollywood Multiplex şi CinemaPRO), se vor bucura de un bilet gratis la orice peliculă oferit în urma achiziţionării unuia la preţ întreg. Biletul gratuit poate fi la acelaşi film cu cel pentru care s-a cumpărat un bilet sau la o peliculă diferită.

În schimb, în fiecare marţi, cei interesaţi îşi pot lua gaşca la film şi cele mai bune producţii pe DVD ajung în colecţiile lor. Astfel, spectatorii care merg la Hollywood Multiplex sau CinemaPRO într-o zi de marţi vor primi un DVD de colecţie, pentru fiecare două bilete achiziţionate.

Pe de altă parte, joia, pentru fiecare meniu Romance cumpărat, clienţii vor primi un voucher de 10 lei, pe care îl pot folosi la candy-bar, pentru oricare din produsele aflate pe spatele voucher-ului. Voucherele sunt valabile între 1 august – 30 septembrie.

În plus, începând din 9 august, la fiecare tranzacţie realizată în fiecare zi de joi la casele de bilete ale Hollywood Multiplex şi CinemaPRO, clienţii vor primi un multipass de reduceri la magazinele partenere ale campaniei. Multipass-urile sunt valabile până pe data de 30 septembrie.

 

 

Sursa : www.mediafax.roLasă un răspuns