Concertul Nazareth de vineri 27 ianuarie 2012 este primul eveniment din seria Classic Rock Nights şi marchează patru ani de existenţă a Hard Rock Cafe-ului din Bucureşti.

 
 

Pentru a celebra succesul evenimentului şi cei patru ani de Hard Rock Cafe, doar în seara de 27 ianuarie şi exclusiv din Hard Rock Cafe se vor putea achiziţiona, bilete cu 30% reducere pentru concertul T.Rex, următorul eveniment din seria ce îşi propune să aducă nume legendare într-o locaţie de tradiţie. Acesta va avea loc pe 29 martie.

 

Britanicii au făcut istorie pe scena glam în anii ‘70, iar în prezent continuă să aibă o activitate bogată. T.Rex a susţinut doar în 2011 peste 50 de concerte în Europa, iar showurile lor sunt considerate adevărate portaluri de călători în timp, ei recreând, la fiecare show atmosfera încinsă şi pătimaşă a concertelor glam din miezul anilor 70. Orice reprezentaţie include hituri precum: “Ride a White Swan”, “Hot Love”, “Jeepster”, “Get it On”, “20th Century Boy”, “Children of the Revolution”, “Telegram Sam”, “Metal Guru”.

 

 

În seara aniversară de 27 ianuarie, în Hard Rock Cafe se va afla şi Blaze Bayley, fostul solist vocal ar formaţiei britanice Iron Maiden. Pentru a saluta prezenţa sa, doar în seara respectivă şi exclusiv în Hard Rock Cafe, se vor comercializa şi bilete cu 30% discount pentru concertul pe care Blaze îl va susţine la Bucureşti pe 23 martie.Se anunţă o seară “old school”, ce va include atât piese din perioada în care a activat alături de Iron Maiden cât şi melodii de pe albume mai recente, lansate sub titulatura Blaze ori Blaze Bayley. 

 

 

Mâine seară, spectatorii sunt aşteptaţi în Hard Rock Cafe începând cu ora 19.00, iar accesul cu aparatură foto şi video nu este permis.

 

 

 

Lasă un răspuns