Beyonce risca sa scoata din buzunar nu mai putin de 100 milioane de dolari, dupa ce a fost data in judecata de catre o companie producatoare de jocuri video.

Un judecator a permis companiei Gate Five sa continue procedurile legale impotriva cantaretei americane. Beyonce este acuzata ca a renuntat brusc la un contract cu firma americana de jocuri video, drept pentru care compania ii cere daune de 100 milioane de dolari, scrie Nme.com.

Gate Five a hotarat sa o dea in judecata pe frumoasa cantareata americana dupa ce artista a renuntat la o intelegere in valoare de 20 milioane de dolari, care presupunea includerea sa intr-un joc video cu senzori de miscare, "Starpower: Beyonce".

Avocatii lui Beyonce sustin ca artista avea dreptul sa se retraga, intrucat contractul nu fusese finalizat, insa compania insista ca Beyonce a abandonat proiectul fara nicio notificare, fapt care a dus la pierderea investitiei si concedierea a 70 de persoane.

Compania Gate Five a demarat procedurile legale in cursul anului trecut. In urma permisiunii obtinute de la judecatorul Charles Ramos, procesul va continua.

 

 

Sursa: www.bestmusic.ro

Lasă un răspuns