Beyoncé, Eminem şi The Weeknd sunt capetele de afiş ale influentului festival de muzică american Coachella, au anunţat marţi organizatorii evenimentului care, pentru prima dată, nu are formaţii rock ca principală atracţie..

    Festivalul, care are loc în deşertul californian în luna aprilie în două weekenduri consecutive cu acelaşi line-up, va marca marea revenire a lui Beyoncé, aflată pentru prima dată pe scenă după ce a născut gemeni în luna iunie.

    După ce a trebuit să renunţe la ediţia Coachella de anul trecut la recomandarea medicilor, fiind înlocuită de Lady Gaga, Beyoncé a promis fanilor că va concerta anul acesta, pe 13-15 şi 20-22 aprilie.

 


    Artistul rap Eminem este celălalt nume mare de pe afişul Coachella, revenit pe scenă după lansarea albumului său ”Revival”, luna trecută.

    Cântăreţul R&B canadian The Weeknd, care a avut un succes impresionant în ultimii ani, va fi pentru prima dată capul de afiş al acestui festival la care a mai cântat şi în trecut.

    Alegerea organizatorilor festivalului Coachella este încă un semn că formaţiile rock au pierdut teren în peisajul cultural american cucerit de hip-hop care a cules, pentru prima oară, cea mai mare parte a nominalizărilor la cea mai recentă ediţie Grammy Awards.

    Chiar dacă tendinţele s-au schimbat, numeroase trupe rock vor fi totuşi prezente în aprilie cum ar fi The War on Drugs sau alt-J.

    Ediţia Coachella din 2018 va marca prima apariţie pe scena festivalului a muzicianului francez Jean-Michel Jarre, care anul trecut s-a aflat în primul său turneu în Statele Unite.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns