Beth Hart, artista care se află pe primul loc în topul Billboard Blues şi care va concerta pe 17 iunie 2016 , la Sala Palatului, mărturiseşte de fiecare dată când are ocazia, în piesele ei şi în interviuri, că s-a aflat în pragul morţii din cauza drogurilor şi că s-a salvat numai datorită iubirii.

    Scott Guetzkow, fostul ei logodnic si actualul ei sot, s-a luptat cu demonii din viata ei si cu urmele adanci lasate de relatiile dezastruoase cu barbatii din trecut, de alcool si droguri.

    Beth Hart, dignosticata cu bipolaritate, pierduse déjà prietenii, familia, respectul de sine si cariera si era intr-un punct de unde se parea ca nu mai exista cale de intoarcere, doar dragostea lui Scott si muzica au putut sa o salveze.

    “Scott este cea mai mare fericire din viata mea, pentru ca stiu, in adancul inimii, ca ma iubeste.

    El mi-a salvat sufletul si tot ceea ce insemn eu ca fiinta si mai presus decat atat – m-a iubit indeajuns de mult incat sa ajung sa ma iubesc si eu pe mine. M-a facut sa iubesc viata!

    El este sotul meu si casa mea! Este un miracol!”, marturiseste cantareata americana, care este impreuna cu Scott Guetzkow de 17 ani, casatorita de 15 si insotita de acesta la toate concertele, inclusiv la cel pe care il va sustine la Sala Palatului, pe 17 iunie.

 


   

    Beth Hart l-a cunoscut pe Scott intr-un turneu, in care el era technician de sunet.

    Acesta a devenit apoi managerul de turneu al cantaretei, iar relatia dintre ei s-a transformat intr-una din ce in ce mai profunda.

    Scott a devenit treptat o persoana indispensabila in viata lui Beth, alaturi de ea in fiecare clipa, pe scena si in afara ei.

    Intr-o grava criza provocata de abstinenta de droguri si medicamente pentru controlul bipolaritatii, in timp ce zacea prabusita la podea, Beth l-a vazut pe cel care avea sa-i devina sot izbucnind in lacrimi deasupra ei, iar in acel moment a avut revelatia: “Daca barbatul asta uimitor plange cand sunt bolnava, inseamna ca trebuie sa existe ceva bun si in mine”, se destainuie Beth Hart.

    Din acel moment, cei doi au fost nedespartiti, iar cantareata nu s-a sfiit niciodata sa-si exprime public sentimentele pentru dragostea care i-a salvat viata.

    Vedeta a marturisit in nenumarate randuri ca intalnirea cu Scott a fost un miracol si pentru ca a venit dupa un lung sir de experiente ratate cu barbatii.

    Prima dezamagire din viata lui Beth a fost chiar tatal ei, care si-a parasit familia pe cand cantareata avea doar sapte ani.

 
   

    Au fost necesari ani intregi de terapie psihologica pentru ca aceasta amintire dureroasa sa se stearga si sa se transforme intr-un act artistic – piesa “Tell Her You Belong to Me” se refera la momentul cand tatal vedetei si-a parasit familia pentru o alta femeie.

 
   

    Fiecare experienta din tulburatoarea si dramatica viata a lui Beth Hart s-a reflectat in muzica sa.

    Iubitorii rock-ului si blues-ului de calitate vor putea asculta piese de pe albumul “Better than Home”, care a ajuns locul 1 in top Billboard Blues, si alte piese célèbre in care artista si-a “cantat” povestea vietii la concertul pe care Beth Hart il va avea pe 17 iunie la Sala Palatului.

    Biletele se pot cumpara de pe Eventim: http://www.eventim.ro/ro/bilete/beth-hart-bucuresti-sala-palatului-882096/performance.html, si de la Casa de Bilete a Salii Palatului. 

Lasă un răspuns