Mai sunt doua zile pana la evenimentul demonstrativ ce va avea loc duminica (22 Mai 2016) la Circul Globus Bucuresti, la care vor participa campionul Mondial Mark Selby, numarul 3 mondial – Judd Trump si numarul 5 mondial – Neil Robertson.

    Gala Best Of Snooker va incepe la ora 19.00 iar accesul publicului va fi permis incepand cu ora 18.00.

    Evenimentul va fi prezentat de Bogdan Gamaleţ si arbitrat de Olivier Marteel.

    Accesul in locatie va fi permis incepand cu ora 18.00, startul meciurilor demonstrative urmand a fi dat in jurul orei 19.00.

    Copiii sub 7 ani vor beneficia de acces gratuit la eveniment.

    Persoanele care au achizitionat bilete la Categoria BLACK, ce includ loc VIP si Meet&Greet vor beneficia de o intrare separata si sunt rugate sa vina la locatie la ora 18.00 pentru intalnirea cu jucatorii.

    In foayerul salii se vor putea gasi apa, sucuri si snacks-uri.

    De asemenea, fanii vor putea achizitiona si tacuri de snooker si bile semnate de jucatori – produse de tip merchandise.

    Mark Selby va aduce cu el si cupa castigata la inceputul lunii mai la Campionatul Mondial de Snooker, pe care fanii o vor putea admira si fotografia.

    In timpul meciurilor va fi permisa fotografierea folosind telefoane, dispozitive compacte – aparate cu obiective non-interschimbabile, fara a folosi blitzul si nici modul filmare.

    Cele trei meciuri se vor disputa dupa principiul “cel mai bun din 7 frame-uri”. Pauzele dintre meciuri vor fi de 10 minute.

    Ordinea meciurilor va fi urmatoarea:

Meci 1: Judd Trump vs Neil Robertson

Meci 2: Mark Selby vs Judd Trump

Meci 3: Neil Robertson vs Mark Selby

Se mai gasesc bilete, acestea putand fi achizitionate de la Circul Globus, de la librariile Eminescu, Librarium, Carturesti, Humanitas, de la standul BiletFan din statia de metrou Unirii 1, din magazinele Vodafone, Orange, Germanos, de la Agentiile TUI Travel, Eurolines, de la Palatul Copiilor sau Teatrul Elisabeta.

    Preturile sunt urmatoarele:

– 800 lei – Categoria BLACK – include loc VIP + Meet&Greet cu jucatorii

– 500 lei – Categoria VIP

– 300 lei – Categoria I

– 200 lei – Categoria II

– 100 lei – Categoria III

~~Prima gala BEST OF SNOOKER va avea loc la Circul Globus din Bucuresti pe 22 Mai 2016!

Parteneri: Romania TV, Rock FM, Adevarul, Click, Ring, Zile si Nopti, Tabu, Catavencii, Stop To Shop, Bucharest NightLife, Nine O’Clock, Agerpres, Snooker My Love, OrasulM.eu, Umblat.ro, Best-Event.ro, 220.ro, Oops Media, Rabbit Media, Carpat Guard, Spard Team, Golden Tulip Victoria.~~

Lasă un răspuns