S-a tot vorbit despre campionii ce vor veni la Bucuresti pentru gala Best Of Snooker din 22 Mai 2016, dar cine vor fi announcerul si arbitrul?

    Pe 22 Mai, prezentatorul galei Best Of Snooker va fi Bogdan Gamaleţ, meciurile dintre Mark Selby, Neil Robertson si Judd Trump urmand a fi arbitrate de celebrul Olivier Marteel!

    Pe 22 Mai 2016, Circul Globus va fi gazda galei demonstrative Best Of Snooker.

   Se anunta a fi un eveniment de exceptie, avand in vedere ca mari nume se vor reuni intr-o singura seara sub cupola Circului Globus!

   Campionul Mark Selby va intalni la Bucuresti alte doua staruri ale snookerului – numarul 3 mondial si numarul 5: Judd Trump si Neil Robertson! Gala demonstrativa va fi prezentata de Bogdan Gamaleţ iar meciurile vor fi arbitrate de Olivier Marteel.

    Olivier Marteel este nascut pe 10 Mai 1969 in Nieuwpoort, Belgia –apropo, La Multi Ani!, a fost ziua lui in urma cu 3 zile– si este primul belgian care a arbitrat o finala de cupa mondiala.

    Olivier Marteel s-a intalnit chiar in urma cu putin timp cu unul dintre cele trei vedete ale serii de 22 mai, Marteel oficiind partida dintre Neil Robertson si Michael Holt.

   In cadrul Campionatului Mondial de anul acesta, Marteel a mai arbitrat si partidele dintre Stephen Maguire si Alan McManus, Anthony McGill si Marco Fu, semifinala dintre Alan McManus si Ding Junhui, in finala de anul acesta celebrul arbitru avand rolul de scorer.

    Printre meciurile importante arbitrate se numara finala Campionatului Mondial din 2015, finala World Granx Prix, finala Australian Goldfields Open, finala Mastersului German, semi-finala Campionatului Mondial din 2014.

    Announcerul galei – Bogdan Gamaleţ s-a nascut pe 8 Februarie 1962, este arbitru international de snooker clasa 2 si fost Vicepresedinte al Federatiei Romane de Snooker.

    Persoana carismatica, Bogdan Gamalet este fost realizator de emisiuni si prezentator de stiri (Prima TV, Realitatea TV, TVR, N24).

    Actualmente este Lector Univ. Drd. la Universitatea Hyperion, Facultatea de Jurnalism, Psihologie si Stiinte ale Educatiei, Departamentul Jurnalism.

    A participat la mai multe Campionate Europene si Mondiale de amatori, precum si la turnee de profesionisti (PTC), unde a arbitrat jucatori de top: John Higgins, Mark Williams, Joe Perry, Martin Gould, Anthony McGill.

   Mark Selby va veni la Bucuresti cu trofeul castigat in urma cu cateva zile la Campionatul Mondial de Snooker, unde a devenit pentru a doua oara campion mondial.

   El deja detinea titlul de „numarul 1 mondial”, trofeul de la CMS venind sa intareasca ideea ca Selby este noul erou al fanilor snookerului.

   Biletele se gasesc si la Circul Globus! Biletele pentru evenimentul demonstrativ „Best of Snooker” se gasesc din data de 12 Mai si la Circul Globus!

    Fanii snookerului pot comanda bilete de pe BILETOO.ro, BILET.ro, EVENTIM.ro sau le pot cumpara in format fizic de la librariile Eminescu, Librarium, Carturesti, Humanitas, de la standul BiletFan de la statia de metrou Unirii 1, din magazinele Vodafone, Orange, Germanos, de la Agentiile TUI Travel, Eurolines, Palatul Copiilor, Teatrul Elisabeta.

   ~~Prima gala BEST OF SNOOKER va avea loc la Circul Globus din Bucuresti pe 22 Mai 2016!~~

About Post Author

Lasă un răspuns