Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marţi, că fostul acţionar dinamovist Cristian Borcea îl enerva în urmă cu mai mulţi ani, deoarece "alb roşii" câştigau campionate cu el la "butoane", însă a precizat că a decis să îi fie naş de cununie, după ce şi-a dat seama că are un suflet curat.
 "Eu nu îl cunoşteam pe Cristi acum 17 ani. Nu îmi aduc aminte când l-am cunoscut. Nu ştiam ce fel de om este. Eu îl tot atacam, că mă enerva că făcea cele mai mari nenorociri, lua campionate cu butoanele. Eu îl atacam, el nimic, apoi îmi era jenă că nu spunea nimic, dacă spunea, nu era nicio problemă. Apoi m-am întâlnit cu el într-un restaurant şi mi-a zis că el a fost crescut să respecte valorile şi a stat şi s-a gândit unde este mai puternic decât mine, şi a zis că poate doar pe latura aia, dă-l naibii că e Don Juan, dar acum nu mai e, că îl bate fina. Eu rar am întâlnit oameni cu aşa calitate sufletească, nestricat. Aşa m-am decis să-l cunun, pentru că are sufletul curat, că altfel eu nu cununam pe unul care a divorţat", a spus Becali.

Întrebat dacă Borcea va mai reveni vreodată în acţionariatul clubului Dinamo, Becali a răspuns: "La cum îl cunosc eu, lui îi place să fie iubit, nu ca mine, care îmi place să iubesc. Îi place să fie adulat, mângâiat. El dacă nu e iubit, nu mai vrea nimic. El se va întoarce la Dinamo, atunci când un an, doi ani, va fi pe locul 10-11, iar suporterii se vor duce la el şi îi vor spune să îi ierte pentru jigniri şi să vină să salveze pe Dinamo. El doar atunci cred că va reveni. El vrea să iubit, e narcisist, dar nu un narcisist doar pentru el, dar el şi oferă. Cred că se va întâmpla aşa".

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, în cadrul căreia şi-a anunţat plecarea de la gruparea bucureşteană, că cei 17 ani în care a fost acţionar au fost cei mai frumoşi din viaţa sa, chiar dacă stresul i-a creat multe probleme de sănătate.

 

 

Sursa : www.mediafax.ro

About Post Author

Lasă un răspuns