JAZZ SYNDICATE LIVE SESSIONS, în colaborare cu binecunoscutul club bucurestean TRIBUTE, continua seria de concerte de Jazz la obișnuita locație din Calea Victoriei 118.

     Concertul care va deschide stagiunea 2016, care îl are ca invitat de excepție pe ADRIAN NOUR, prezintă mult aclamatul proiect BEATLES’N’JAZZ.

     Evenimentul va avea loc Joi, 28 Ianuarie, de la ora 21.00.

    În anii ’60, muzica The Beatles era pe cât de respectată, pe atât de populară. În timp ce The Fab Four ca grup împingeau granițele muzicii rock și stabileau standardele pentru decadele ce aveau să urmeze, fiecare membru în parte își juca propriul rol revoluționar.

    Pe măsură ce muzica The Beatles creștea în complexitate, tot mai mulți muzicieni de jazz au fost atrași de a explora aceste compoziții extraordinare, melodii superbe, armonii parcă divine, de o neconvențională complexitate armonică și metrică.

    Muzica The Beatles este cu adevărat fără vârstă, așa cum o demonstrează interesul pentru song book-ul lor a noi și noi generații de muzicieni de jazz și nu numai.

    Despre BEATLES’N’JAZZ Cu siguranță una dintre cele mai fermecătoare apariții și voci ale scenei de jazz românești a ultimilor ani, Catalina Oana Beta, prezenţă vocală tulburător de curată, expresivă şi fermecatoare, o voce care "îmbracâ în catifea", împreună cu binecunoscutul cantaret si actor Adrian Nour, cunoscut mai ales pentru rolul principal din muzicalul “Fantoma de la Opera”, sau participarea la popularul show “Vocea Romaniei” și asistați de cinci dintre cei mai talentați reprezentanți ai noului val de instrumentiști de jazz din România, reuniți sub deja consacrata titulatură CANTALOOP, vor explora într-o manieră jazzistica non-conformistă celebrele hituri Beatles. Hey Jude, Yesterday, Yellow Submarine, All You Need is Love, Lady Madonna si multe altele vor fi interpretate alături de saxofonistul Costin Roșu, discipol al legendarului Dan Mândrilă, considerat cel mai bun saxofonist român din toate timpurile, basistul Adrian Flautistu, muzician de calibru, prezent în formule alături de Johnny Răducanu, Mircea Tiberian,

     Garbis Dedeian și mulți alții, și Iulian Nicolau, rafinat baterist, de o impresionantă sensibilitate.

     Acestora se alătură Alex Borșan, pianist experimentat, rodat într-un număr impresionant de colaborari celebre, și – nu în ultimul rând – probabil cel mai talentat reprezentant al noii generații de Jazzmani de dincolo de Prut, chitaristul Liviu Negru.

    În urmă cu exact 50 de ani, celebrii britanici de la Beatles cucereau America, printr-o apariție legendară la The Ed Sullivan Show, schimbând pentru totdeauna istoria muzicii și a show business-ului.

   Pe 28 Ianuarie, găzduiți de celebrul club bucureștean Tribute, cei șapte admirabili muzicieni de la Cantaloop & Co., care au inclus în setlistul lor noi hituri față de showrile anterioare, promit o seară memorabilă cu BEATLES’N’JAZZ!

    Organizator JAZZ SYNDICATE LIVE SESSIONS

Bilete la: http://www.eventim.ro/ro/bilete/beatlesnjazz-bucuresti-club-tribute-855437/performance.html

About Post Author

Lasă un răspuns