Traian Băsescu spune că va urmări meciul de sâmbătă cu Barcelona de acasă, pentru că de câţiva ani nu mai merge la stadion, el arătându-se însă convins că va fi un spectacol "total" şi adăugând: "Cine nu vrea să-l vadă pe Messi, pe Xavi (…) Să poţi să o vezi pe Shakira la Bucureşti în tribună…"
 Întrebat, miercuri seară, la sediul său de campanie, dacă merge la meciul Dinamo – FC Barcelona de sâmbătă, preşedintele suspendat a răspuns: "Am fost invitat de conducerea clubului şi le-am mulţumit mult, i-am rugat să fiu scuzat, dar eu nu mai calc pe stadioane de câţiva ani buni, de la incidentul din Giuleşti de la meciul Rapid-Steaua. Recunosc că am mai fost o dată pe Dinamo la meciul Steaua – Dinamo, dar m-am dus undeva către peluză" .

El a precizat că de această dată se va uita la televizor.

"Cine nu vrea să-l vadă pe Messi, pe Xavi, mai ales că am înţeles că pot veni şi cu prietenele lor, ceea ce va face spectacolul total. Să poţi să o vezi pe Shakira la Bucureşti în tribună…" , a comentat Băsescu.

Dinamo va disputa sâmbătă, pe Arena Naţională din Bucureşti, un meci amical în compania formaţiei spaniole FC Barcelona.

 

 

Sursa : www.mediafax.roAbout Post Author

Lasă un răspuns