Bart Conner, soțul Nadiei Comăneci și fost medaliat olimpic cu aur la gimnastică, a povestit pe Twitter o întâmplare amuzantă petrecută zilele trecute într-un aeroport.

‘Este prima dat când mi se întâmplă asta. Îmi făceam check-in-un pentru zborul de astăzi. Femeia de la securitate s-a uitat la permisul meu de conducere și înainte să își ridice privirea spre mine mi-a spus ‘cool, ai fost numit după Bart Conner, gimnastul?’, le-a povestit soțul Nadiei prietenilor de pe Twitter.

Bart Conner

@bartconner

Ok, this is a first. Checked in for my flight today. The woman at TSA looked at my drivers license, and before she looked up at me, said “cool, were you named after Bart Conner, the gymnast?”

Mesajul său a stârnit amuzament în rândul internauților care l-au distribuit și au glumit pe seama lui.

Bart Conner, în vârstă de 60 de ani, a câștigat două medalii de aur la Olimpiada din 1984, iar pe Twitter se descrie drept ‘Tatăl lui Dylan, soțul Nadiei și… aproape uitat…, gimnast medaliat olimpic cu aur’

Bart Conner și Nadia Comăneci sunt căsătoriți de 22 de ani și au împreună un băiat pe nume Dylan Paul Conner, născut pe 3 iunie 2006.

Lasă un răspuns