Fostul preşedinte Barack Obama a debutat în topul Billboard Hot R&B pe locul 22, cu piesa „One Last Time (44 Remix)”, lansată de Lin-Manuel Miranda. 

Cântecul a avut 307.000 de accesări şi a fost descărcat de 9.000 de ori în săptămâna încheiată pe 27 decembrie, potrivit Nielsen Music.

Piesa lansată de creatorul musicalului „Hamilton”, care a avut un succes răsunător pe Broadway, este un remix inspirat de genul gospel al unui cântec din spectacol. Lansarea este parte din seria „Hamildrops”, care are ca scop strângerea de bani în diverse scopuri caritabile.

Christopher Jackson, care face parte din distribuţia spectacolului, şi muzicianul gospel Bebe Winans cântă piesa al cărei titlu face referire la Obama – cel de-al 44-lea preşedinte american.

Fostul şef de stat apare în înregistrare cu discursul de adio, rostit după cei opt ani petrecuţi la Casa Albă. 

Barack Obama a mai fost prezent în două topuri Billboard care acum nu mai există. „A Moment in History: The Inauguration of Barack Obama” s-a clasat pe locul al şaselea în topul TV DVD Sales, în martie 2009, iar cântecul „Pop Off”, de JX Cannon, în care a fost inclus, a ajuns pe locul al zecelea în clasamentul Billboard + Twitter Emerging Artists, în decembrie 2015.

„Hamilton” a obţinut în 2016 un număr record de nominalizări la premiile Tony, 16, câştigând 11 trofee.

About Post Author

Lasă un răspuns