Pentru a sărbători cei 75 de ani de la lansarea modelului BMW 328, bavarezii au creat o interpretare modernă a acestuia. Botezat 328 Hommage, conceptul dispune de o serie de elemente caracteristice faimosului model din anii ’30.

 

Acum 75 de ani, constructorul german BMW a lansat una dintre cele mai performante modele ale sale, BMW 328, o maşină frumoasă şi uşoară care a reuşit să domine cursele de circuit ale acelor timpuri. BMW 328 Hommage a văzut pentru prima oară lumina reflectoarelor în cadrul concursului de eleganţă Villa d’Este din Italia.

La baza acestuia stă conceptul Vision Connected Drive prezentat la Geneva. Mulţumită fibrei de carbon ranforsată cu plastic, 328 Hommage reuşeste să cântărească doar 780 kilograme.

 

De asemenea, designerii bavarezi i-au oferit o linie aerodinamică, neuitând nici de cureluşele din piele de pe capotă. În interiorul maşinii se găsesc ceasuri digitale ultra-moderne care se îmbină perfect cu butoanele clasice de comandă.

 

Sub capota spectaculosului BMW 328 Hommage regăsim un propulsor cu şase cilindri de 3.0 litri, păstrândastfel aceeaşi putere şi performanţă a BMW-ului 328 de acum 75 de ani.

 

Sursa : Cancan.ro

Lasă un răspuns